Afbeelding
Foto: ©Zlim Best
Ingezonden mededeling

Afslankinstituut Zlim Best: afslanken op basis van gezond verstand

Algemeen Ingezonden

Son en Breugel / Best - Zeker in deze tijd van corona zien steeds meer mensen het gevaar van overgewicht, en alle deskundigen zijn het erover eens dat blijvend afslanken eigenlijk alleen kan door meer te bewegen en daarnaast je voedingspatroon aan te passen. En alle onderzoeken tonen telkens weer aan dat een goede begeleiding uiteindelijk de meeste kans op succes biedt. En professionele begeleiding dat is nu juist de grote kracht van de Zlim afslankmethode. Zlim, bestaat in Best al meer dan 15 jaar en heeft daarmee vele hypes en rages overleefd.

Afslanken op zijn Best
Wie structureel wil afvallen, kiest voor afslanken met gezond verstand. Geen pillen, poeders, proteïnen of extreme diëten, want die geven slechts tijdelijk resultaat. Bij Zlim wordt jouw eetpatroon en leefstijl onder de loep genomen en leer jij om zelf bewuste keuzes te maken

Ieder zijn vak
Een ervaren diëtiste, met niet alleen kennis van voeding, maar ook van de fysieke en psychische factoren die met afvallen te maken hebben, geeft steun en persoonlijke begeleiding tijdens het afvalproces. Je leert gezond en verantwoord te eten, want heel veel vrouwen weten niet wat dat inhoudt. Velen hebben ooit een dieet gevolgd, maar niet geleerd om zelf keuzes te maken.

Hot cabin
Verstandig eten gaat bij Zlim hand in hand met sporten in verwarmde cabines. Want je wil natuurlijk wel vet verliezen, maar geen spiermassa, Alle oefeningen zijn gericht op plaatselijke figuurcorrectie Op die manier blijf je in shape. Zlim-klanten horen in hun directe omgeving dan ook vaak dat ze zo mooi zijn afgevallen. Voor elke klant wordt een persoonlijk oefenprogramma samengesteld, dat voortdurend aangepast wordt.

Afslankinstituut Zlim Best is gevestigd aan de De Waal 46. Voor meer info: 0499-377900 best@zlim.nl of www.zlim.nl.