Nijnsel/TVE Reclame strikt top dj

Het voetbalseizoen loopt op zijn einde, zeker als je geen nacompetitie speelt. Het was enige tijd afwachten of vanwege de coronaperikelen rond de jaarwisseling het seizoen wel kon worden afgemaakt, maar met enig kunst- en vliegwerk gaat dat toch lukken met op tweede Pinksterdag nog een aantal wedstrijden, voor een deel om des keizers baard. Het seizoen geruisloos afsluiten is ook alweer zoiets en dat gaat dan ook niet gebeuren: deze competitie krijgt bij vv Nijnsel een bijzonder aangenaam muzikaal toetje.

Op zondag 29 mei organiseert vv Nijnsel/TVE Reclame een bruisende themamiddag, het Splitt Club Feest, waar niemand minder dat dj Edwin Noorlander te gast is. Hij werkte vele jaren voor Radio 538 en sleepte daar meerdere awards in de wacht. Op dit moment is hij succesvol bij QMusic. Een man die op muziekgebied dus wel van wanten weet. Deze middag begint om 16.00 uur en ergens rond 21.00 uur gaat de muziek wat zachter. Noorlander sluit later op de middag aan.

De toegang is gratis, de consumpties moeten echter worden afgerekend met de Splitt app. Het is dus handig om deze vooraf even op je telefoon te installeren. Het wordt derhalve deze zondag op sportpark Den Eimert muzikaal knallen met stomende, opzwepende beats; Edwin Noorlander en zijn crew staan daar garant voor.