Park Festival Nuenen wordt bomvol muziekweekend

Park Festival Nuenen wordt bomvol muziekweekend

Vier dagen (live)muziek in het Park van Nuenen. Gezellig feesten en genieten van een gevarieerd en gratis toegankelijk muzikaal spektakel. Voor iedereen, van klein tot groot, van jong tot ouder. In het Pinksterweekend wordt van 3 tot en met 6 juni het Park Festival Nuenen gehouden.

Programma
Vrijdag 3 juni

Silent Disco voor jongeren
Van 20.00 tot 24.00 uur gaan de jongeren los op de Silent Disco. Een dj draait via koptelefoons de lekkerste hits. Lekker swingen in de buitenlucht. Koptelefoons zijn tot 21.00 uur te verkrijgen tegen betaling van een borgsom. Die is 20 euro contant en krijg je na afloopt terug.

Zaterdag 4 juni
Hip in het park voor kids
Van 13.30 – 17.00 uur. Tijdens een superleuke kindermiddag is er een mini disco, een Meet & Greet met Anna en Elsa van Frozen en kunnen kids genieten van gratis frietjes en ranja. En, als klap op de vuurpijl, is er om 16.00 uur een live optreden van De Hippe Gasten.

80’s & 90’s Live
20.30 uur: Castle speelt vanaf 20.30 uur hun Pop- en Soulklassiekers. De band staat garant voor een vet feest en stijlvol swingen op hits uit de vorige eeuw.
Vanaf 22.00 uur: Tijd voor een ouderwets feestje. De band Clear Out keert terug voor een eenmalig reünieoptreden en gaat anderhalf uur knallen met songs van onder andere Golden Earring, De Dijk, Anouk, Tina Turner en vele meer.

Zondag 5 juni
Blues’M Festival
14.00 uur: Het Blues festival Blues’M is niet meer weg te denken op eerste Pinksterdag. Tussen 14.00 en 19.00 uur staan vier top Blues bands op het podium. Line-up: JPK Band, Fat Harry & the Fuzzy Licks, Mojo Hand en Sugar Queen & the Straight Bluesband (USA/NL).

Maandag 6 juni
De Vrienden van Nuenen Live
14.30 uur: De ‘Vrienden van Amstel Live’ kent iedereen en dát gaan ze nou precies ook in Nuenen doen. Van 14.30 tot 18.00 uur treden tal van Nuenense topartiesten en supertalenten op met een geweldige live band. Solo maar ook in verrassende samenstellingen. Een middag genieten voor iedereen van een gevarieerd muziekprogramma.