Vreugde bij het kampioensteam
Vreugde bij het kampioensteam Foto: ©HV Apollo

Apollo Dames A kampioen

Algemeen sport

Son en Breugel - Met een 18-8 overwinning legde de dames A van Handbalvereniging Apollo in de laatste wedstrijd van het seizoen beslag op het kampioenschap van de zaalcompetitie 2021-2022.

In een volle sporthal De Landing werd in de eerste helft een solide voorsprong opgebouwd, waarna in de tweede helft de kampioensfeer langzaam de overhand nam. Met deze overwinning werd tegenstander HABO op het laatste moment van de eerste plaats gedrukt, en kon het team dat hun laatste wedstrijd in de jeugd speelde het feest laten beginnen.

Na afloop werden de speelsters, begeleiding en trainers in het zonnetje gezet en werd de champagne en confetti ontkurkt. Voor een groot deel van het team was het al het derde kampioenschap in de jeugd wat veel zegt over de inzet en daadkracht van het team. Onder luid applaus en gejuich werd het feest van de hal en kleedkamer verlegd naar Espeszo, waar het ‘We Are The Champions’ door de speakers galmde.