Afbeelding
Foto: Huidplus
Ingezonden bericht

Huidplus (Huid- en Oedeemtherapie) vestigt zich in Son en Breugel

Algemeen

Son en Breugel - De persoonlijke zorg vanuit positieve gezondheid en een breed zorgaanbod onder één dak spreekt mij erg aan bij het gezondheidscentrum LEIN vrouwenzorg (voorheen VIAMAMA) vanaf deze zomer zijn wij ook gevestigd in dit mooie centrum. 

Sharon Pijnenborg-Koenen gaat starten in Son en Breugel. Graag stel ik mij even voor.
Ik ben getrouwd en trotse moeder van 2 jongens van 8 en 6 jaar. In 2007 afgestudeerd als huidtherapeute aan de hogeschool van Utrecht. Na een periode in loondienst te hebben gewerkt ben ik in 2010 begonnen als zelfstandige huidtherapeute.

Huidplus heeft 2 vestigingen in meierijstad. In het medisch huis in Veghel & Gezondheidscentrum de Meierij in Sint-Oedenrode. 

Wat kan een huidtherapeute voor u betekenen:
Naast een professionele en veilige behandeling, geven we u meer inzicht over uw huidprobleem. Zo leert u waarom een bepaalde behandeling effectief is, maar ook wat u thuis zelf kunt doen om uw huidprobleem te behandelen. 

Daarnaast zijn wij niet alleen deskundig op het gebied van huid- en Oedeemtherapie, maar ook in huidverbetering en huidverzorging. Waar u ook voor komt, u kunt ervan op aan dat wij U en UW huid met de grootst mogelijke zorg behandelen en geven u bovendien adviezen waar u werkelijk iets mee kunt.

Specialismen 

Ons intakegesprek is altijd kosteloos en bezoek aan huis is mogelijk. 

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar maar ook via whatsapp of mail. 

Website: www.huidplus.nl
Mail: info@huidplus.nl
Telefoonnummer: 0413-377085/ 06 14 27 53 52