Afbeelding
Foto: @htc Hockey

Kennismaken met hockey in het kader van Sjors Sportief

In het kader van Sjors Sportief gaan de kennismakingstrainingen binnenkort weer van start! Hockey is voor jong en oud, dus van alle leeftijden. Voor de 4- en 5-jarigen (groep 1 en groep 2) hebben we binnen de hockeyclub HTC Son de activiteit Funkey hockey. Bij Funkey gaat het om spelenderwijs goed leren bewegen: FUN in goed leren bewegen is KEY! Het programma omvat grondvormen van bewegen, loopspelletjes, balvaardigheid en een basisvorm van hockey. Dit doe je vanzelfsprekend met hockeymaterialen.

Maar ook vanaf 6 jaar (groep 3) ben je natuurlijk van harte welkom! Dan heb je niet meer de Funkey leeftijd, maar kun je starten met het echte hockey. Hockey is super gezellig en een echte uitdagende teamsport. Het is een snelle sport en erg goed voor je conditie. Je leert samenwerken door samen te spelen in een team. Ook leer je makkelijk kinderen van andere scholen kennen, waardoor je al snel nieuwe vrienden zult maken. Afhankelijk van je leeftijd begin je in de 3-tallen (6 tot 7 jaar), 6-tallen (8 jaar), 8-tallen (9 jaar) en vanaf 10 jaar speel je in een elftal op het hele kunstgrasveld.

 Met Sjors Sportief kun je een aantal keer gratis meedoen met zowel de Funkey hockey training als de reguliere hockey training. Wil je hier aan deelnemen, laat je ouders je dan inschrijven via een mail naar JJ@htcson.nl onder vermelding van: voornaam, achternaam, geboortedatum en telefoonnummer, of via sjorssportief.nl. Kom in sportkleren en op sportschoenen en neem zelf een flesje water mee. Scheenbeschermers en een bitje zijn voor de Sjors Sportief trainingen niet verplicht. De hockeyclub zorgt voor de hockeysticks en de ballen.