donderdag 29 september

Seniorenorkest Sonore
14.00 t/m 16.00 uur Kiosk

Seniorenorkest Sonore komt uit Son en Breugel en speelt deze middag gezellige nummers op de kiosk onder leiding van dirigent Tinie van Dommelen.Kom lekker genieten.

Joost Prinsen komt naar de bibliotheek in Son!
19.00 t/m 21.00 uur Dommelhuis Bibliotheek

Afgelopen juni werd hij 80 jaar. En hij viert deze mijlpaal in de bibliotheek van Son met een terugblik op zijn carrière, doorspekt met gedichten en monologen en behandelt diverse literaire onderwerpen.Vrijwel iedereen kent het multitalent Joost Prinsen: hij is acteur, presentator, zanger en schrijver van diverse bestsellers. Bibliotheek Son verwelkomt Joost Prinsen op donderdag 29 september in het Dommelhuis met het programma ‘Vijftig jaar’. De voordracht start om 19.30 uur en vindt plaats in de foyer. De bar van het Dommelhuis is vanaf 19.00 uur geopend. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de bibliotheek: www.bibliotheekdommeldal.nl

zaterdag 1 oktober 

Inloopspreekuur energieloket Dommelhuis
11.00 uur tot 13.00 uur Dommelhuis

Voor al uw vragen over energie organiseert SonEnergie elke eerste en derde zaterdag van de maand tussen 11.00 en 13.00 uur een vast inloopspreekuur in het Dommelhuis. U kunt hier terecht voor allerlei vragen over verduurzaming van uw woning, of u nu huurder of eigenaar bent. Lid of (nog) geen lid van de coöperatie. Denk bijvoorbeeld aan isolatie, zonnepanelen, warmtepompen, ‘van het gas af gaan’. Maar ook als u op zoek bent naar praktische tips voor energiebesparing of als u bijvoorbeeld moeite heeft met het aanvragen van uw energietoeslagformulier, of het doorgronden van de opbouw van uw energierekening bent u van harte welkom. De vrijwilligers van SonEnergie helpen u graag op weg om energie èn geld te besparen. Kijk voor meer informatie op www.sonenergie.nl

zondag 2 oktober 

Lazy Sonnie Afternoon
15.00 tot 17.00 uur Kapelzaal Kloosterhotel La Sonnerie Entree 10 euro

Scott Mickelson en Jack Ellis op het Lazy Podium in oktober.
Als ‘opener’ treedt Jack Ellis op (geboren als David van den Berg), een Helmondse singer-songwriter. De Amerikaan Scott Mickelson is een artiest/producer uit San Francisco. Zijn debuutalbum ‘Flickering’ stond op de Grammy-lijst voor Best Folk Album en Best Roots Music Performance.

zondag 2 oktober

Kienen
19.30 uur Dommelhuis

Kienen in het Dommelhuis19.30 uur, Dommelhuis, Son en BreugelZaal open 18.30 uur. Aanvang 19.30 uur. De kienavonden worden georganiseerd ten bate van de plaatselijke Harmonie Pro Honore et Virtute. De opbrengsten zullen besteed worden aan de jeugdopleiding en de aanschaf van instrumenten. Jan van Gerwen is uw vaste kienmaster.

Dinsdag 4 oktober
Iedere dinsdag uur wandelen m/v
19.00 uur Kruisbeeld in de Kanaalstraat

Iedere dinsdagavond uur wandelen door ons mooie dorp. Verzamelen om 18.55 uur bij het kruisbeeld in de Kanaalstraat ter hoogte van nr. 2. Klokslag 19.00 uur vertrek. Aan- afmelden niet nodig, gewoon op tijd komen en gezellig een uur sportief bezig zijn en in je eigen tempo meelopen. Iedereen m/v jong/oud mag komen.