Nieuws van ‘t winkeltje voor 2e-kans dameskleding - voor goede doelen

Het jaar loopt stilletjes aan alweer ten einde, onze zomercollectie is weer opgeborgen tot het voorjaar en de wintercollectie hangt volop in de rekken.
Elke week wordt er weer nieuwe kleding ingebracht, waarvoor we de gevers erg dankbaar zijn. Hierdoor maken we een stijgende omzet, wat weer ten goede komt aan een goed doel. Deze zomer hebben we nogmaals € 500,- aan de Wensambulance kunnen doneren, € 250,- aan Kindervakantieweek Breugel, € 250,- aan Kindervakantieweek Son, en € 60,- voor de voorstelling Roodkapje, die met 4 kinderen werd bezocht.
Ons team is verder uitgebreid met nog 2 enthousiaste vrijwilligsters. We schenken voortaan koffie en thee voor € 0,50, wat vaak voor ‘n gezellige samenzijn sfeer zorgt voor de dames die ons bezoeken.

We zijn elke woensdag van 10.00-12.00 uur en iedere laatste zaterdag van de maand van 10.00-13.00 uur geopend. Voor de maand december zijn onze openingstijden als volgt: elke woensdag van 10.00-12.00 uur, de zaterdagen 3 en 10 december van 10.00-13.00 uur, en zaterdag 17 december is er een Speciale Kerstverkoop. Daarna zijn we 2 weken gesloten, om u op 4 januari weer te ontmoeten in ‘t winkeltje.

Wij willen iedereen bedanken die kleding ingebracht heeft, en ook diegenen die deze kleding weer gekocht hebben; ook hartelijk bedankt dat u het ons gegund heeft om aan mooie instellingen geld te doneren.

U kunt ons ook vinden op Facebook en Instagram: ‘t winkeltje Tweede Kans Kleding.

Namens de vrijwilligsters Elly, Erica, Jet, Margriet en Annelies,
Dank, en tot ziens in de Sint-Genovevastraat 33.