Zaterdag 26 november

Expositie Fotoclub Rooi (met Sonse Fotograaf)

11:00 - 17:00 uur de Knoptoren

De fotografen van FotoClubRooi, waaronder de Sonse fotograaf Wil Feijen, laten met trots hun mooiste foto’s zien en willen dit delen met een belangstellend en nieuwsgierig publiek. Ook op zondag kun je gaan kijken; dan start het al om 10:00 uur. Entree is gratis.

Dorpsconcert Harmonie PHEV

20:00 - 22:00 uur Dommelhuis Vestzaktheater

Na de spetterende opening van het Dommelhuis in juli met de voorstelling “He Goade mee” en het imponerende bevrijdingsconcert “Remember September”, brengen wij dit najaar een concert met geheel nieuw programma van het Harmonieorkest o.l.v. dirigent Johan Smeulders in de Vestzak theaterzaal van het Dommelhuis. Gratis kaarten verkrijgbaar via de link op de flyer of via: www.vestzaktheaterson.nl

Zondag 27 november

10:00 - 17:00 uur de Knoptoren

De fotografen van FotoClubRooi, waaronder de Sonse fotograaf Wil Feijen, laten met trots hun mooiste foto’s zien en willen dit delen met een belangstellend en nieuwsgierig publiek. Entree is gratis.

Maandag 28 november

Energie café: “Hoe kom ik warm en met grip op mijn energieverbruik de winter door?”

19:30 - 22:00 uur Dommelhuis Son en Breugel

De winter komt eraan en de energieprijzen rijzen de pan uit. We worden allemaal geconfronteerd met steeds hogere, en vaak zelfs meer dan dubbele maandbedragen voor de energierekening. SonEnergie wijdt hier op maandag 28 november 2022 een energiecafé aan. Door onze leden en voor onze leden, maar zeker ook voor alle andere belangstellenden. Aanmelden is niet nodig.

Dinsdag 29 november

Wekelijkse wandeling dinsdag

19:00 - 20:00 uur Kruisbeeld Kanaalstraat

Vrouw Aktief organiseert samen met Buurtvereniging De Kanaalstraat iedere dinsdag een uur wandelen. Verzamelen om 18.55 uur bij het kruisbeeld in de Kanaalstraat (bij Kanaalstraat nr. 2). Klokslag 19.00 uur vertrek. Aan- en/of afmelden niet nodig. Iedereen is welkom om gezellig mee te lopen.

Woensdag 30 november

Informatiebijeenkomst over behandelingen bij obesitas

18:30 - 19:30 uur Máxima MC, locatie Eindhoven

Het obesitascentrum van Máxima MC organiseert een informatiebijeenkomst op locatie Eindhoven (routenummer 081). Tijdens deze avond geeft het team van het obesitascentrum uitleg over de verschillende behandelingen bij obesitas. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar obesitascentrum@mmc.nl met als onderwerp ‘informatiebijeenkomst’.