Donderdag 8 december

Koffie met een cop

14:30 - 15:30 uur Dommelhuis Son en Breugel

Voor de inwoners en ondernemers van Son en Breugel is het mogelijk om kennis met ons te maken waarbij u dan ook met ons laagdrempelig in gesprek kunt gaan over wat er bij u “leeft”. Ook de buitengewoon opsporingsambtenaar van de gemeente Son en Breugel is aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Kom ook binnenwandelen in het Dommelhuis waar de koffie klaar staat.

Gezellige Pubkwis in ‘ T Hart van Son

20:00 - 23:00 uur Café 't Hart Van Son

Gezellige Pubkwis; leuk om samen met je vrienden, buren of familie deze uitdaging aan te gaan.2 tot 5 personen per team. Inschrijfgeld € 5,- p.p. Je kunt je aanmelden aan de bar of via (06) 1001 9273

Zaterdag 10 december

Inloopspreekuur energieloket Dommelhuis

11:00 - 13:00 uur Dommelhuis Son en Breugel

Voor al uw vragen over energie organiseert SonEnergie elke eerste en derde zaterdag van de maand tussen 11.00 en 13.00 uur een vast inloopspreekuur in het Dommelhuis. De vrijwilligers van SonEnergie helpen u graag op weg om energie èn geld te besparen. Kijk voor meer informatie op www.sonenergie.nl

Ons Dorp Live

19:30 - 1:00 uur Centrum Son en Breugel

Muzikaal talent uit Son en Breugel presenteert zich aan het publiek. Dit 2-jaarlijks terugkerend evenement (georganiseerd door Stichting Giggut!?-Events) is een doorslaand succes. Elke band (met minimaal 1 bandlid uit Son en Breugel) speelt in zijn eigen genre (van Pop tot Rock en van Folk tot de Blues) en krijgt ca. 45 min speeltijd in de verschillende horecagelegenheden in het centrum van Son. Entree is gratis. Download de app voor alle info of kijk elders in onze krant.

Zondag 11 december

Wereldlichtjesdag 2022

18:45 - 19:30 uur Dommelhuis Son en Breugel

Zondag 11 december is het wereldlichtjesdag. Deze dag staan we stil bij alle overleden kinderen. Je bent van harte welkom van 18.45-19.30 uur in het Dommelhuis. Indien je wenst dat de naam van het kind genoemd wordt dan graag een mail naar: contact@leonievandentillaart.nl

Kerstconcert Tannie van Loon op orgel met Sons Kamerkoor

15:00 uur Sint-Genovevakerk

Kerstconcert door Tannie van Loon op orgel samen met het Sons Kamerkoor o.l.v. Paul Gieles. Toegang gratis (vrije collecte na afloop).

Maandag 12 december

Key4Music Kerst On Stage!

17:00 - 20:00 uur Dommelhuis Son en Breugel

Van 12 t/m 16 december tussen 17.00 en 20.00 uur optredens door leerlingen en docenten van Key4Music in kerstsfeer. Sfeervolle songs op piano, keyboard, gitaar, ukelele, saxofoon. Ook wordt er prachtig gezongen en heerlijk gedrumd. De docentenband opent iedere dag met een toffe kerstsong. Kortom een heerlijke kerstsfeer om in de juiste stemming te komen. Entree is gratis en de gezelligheid onbetaalbaar.

Dinsdag 13 december

Wekelijkse wandeling dinsdag

19:00 - 20:00 uur Kruisbeeld Kanaalstraat

Vrouw Aktief organiseert samen met Buurtvereniging De Kanaalstraat iedere dinsdag een uur wandelen. Verzamelen om 18.55 uur bij het kruisbeeld in de Kanaalstraat (bij Kanaalstraat nr. 2). Klokslag 19.00 uur vertrek. Aan- en/of afmelden niet nodig. Iedereen is welkom om gezellig mee te lopen.

Vrijdag 16 december

Sfeervol Kertsconcert - Zangvereniging Eén van Zin

20:15 - 22:30 uur Dommelhuis Vestzaktheater

Ook dit jaar verzorgt zangvereniging Eén van Zin een traditioneel kerstconcert. Met bekende en minder bekende melodieën wordt u helemaal in kerststemming gebracht. EénvanZin staat garant voor een mooie avond met muziek van een hoogstaand niveau. Dit alles onder leiding van dirigent Coen Swinkels met begeleiding van pianist Rob van Heck.

Kerstconcert Opleidingsharmonie

20:00 uur Sint-Genovevakerk

Een uurtje muziek, gedichten en verhalen in kerstsfeer door De malletgroep en de opleidingsharmonie van Pro Honore et Virtute. De jeugdige muzikanten zullen laten horen wat zij in hun mars hebben. Ze bieden u een uur muziek om ontspannen het weekend en de kerstperiode in te gaan. Nieuwsgierig geworden? De toegang is gratis.