Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Middag voor alleengaanden: meebewegen met verlies

Human Interest

Son en Breugel - Na de twee eerste bijeenkomsten voor alleengaanden in 2018 en 2019 en na een lange coronaperiode, organiseren wij (Ciel Saris en Jeannet Venekamp) op zondag 26 februari weer een middag voor alleengaanden. Op welke manier u ook alleen bent, u bent van harte welkom.

Deze middag zal Gerdie van Zon een inleiding verzorgen met als thema ‘Meebewegen met verlies’. Het gaat over het omgaan met het verlies van een dierbare, maar ook het verlies van je baan, je woning of je gezondheid. Kortom, het omgaan met verlies, en hoe organiseer je je leven dan weer. Het gaat over het mee kunnen bewegen na de storm in je leven, en over kracht, veerkracht en worstelen.

Gerdie van Zon heeft een eigen praktijk voor rouw- en verliesbegeleiding in Son en Breugel. Er is ook gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en na te praten. Deze middag vindt plaats op zondag 26 februari a.s. in een zaal van café-restaurant De Zwaan, aanvang 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.45 uur, koffie/thee staat klaar.

De entree bedraagt 5 euro per persoon. Graag contant betalen op de middag zelf. U kunt zich opgeven tot 23 februari via de mail: alleen26feb@kpnmail.nl of telefonisch via 0499-476635/0499-463602.