Afbeelding
Foto:

Ladies Night op Internationale
Vrouwendag in het Dommelhuis

Vrouw Aktief organiseert voor alle ‘ladies’ uit Son en Breugel en omgeving op Internationale Vrouwendag woensdag 8 maart a.s. een Ladies Night in het Dommelhuis met als thema ‘Kennismaking met de lokale middenstand in het Dommelhuis’.
Het doel is om op deze avond onze lokale middenstand op een relaxte manier te promoten. Tevens kan men dan kennismaken met het Dommelhuis. Aanvang Ladies Night: 19.00 uur.

Juist in deze tijden is het belangrijk dat de schijnwerper gericht is op welke ondernemers allemaal in onze eigen woonplaats gevestigd zijn en wat zij de inwoners van Son en Breugel zoal kunnen bieden.
Voor deze Ladies Night hebben we al veel grote en kleine bedrijven benaderd, en vele bedrijven uit Son en Breugel hebben zich al aangemeld.
Zijn we u vergeten en wilt u er ook bij zijn? Informatie en aanmelden z.s.m. bij Lenie Hamers, tel. 06-41492294 of leniehamers@ziggo.nl

Deelname aan deze Ladies Night is gratis. Het enige wat wij van u vragen is een mooie attentie m.b.t. uw bedrijf, die wij kunnen schenken aan de deelnemers van ons Rad van fortuin. De komende periode komen bestuursleden van Vrouw Aktief langs bij de ondernemers om deze mooie attentie op te halen. Wilt of kunt u deze avond er niet bij zijn, dan is het toch mogelijk om een leuke attentie te doneren voor het Rad van fortuin met naamsvermelding. Die kunt u dan ook mee- of doorgeven aan Lenie Hamers. Laten we er samen een mooie avond van maken!
Bestuur Vrouw Aktief