donderdag 2 februari

Movie Night Agora Club in VUE Eindhoven

19:30 uur VUE Eindhoven

De Agora Club De Kempen organiseert een leuke filmavond in bioscoop VUE te Eindhoven. De opbrengst gaat naar Stichting Make a Memory. Kaartverkoop gaat via onze leden of via een PB op onze facebookpagina Agora Club De Kempen

Pubquiz 't Hart van Son

20:30 - 23:00 uur Café 't Hart Van Son

Schrijf je in voor de QUIZNIGHT! Ben jij een slimmerik of heb je gewoon zin in een avondje uit met je vrienden?2-5 personen per team, €5,- pp.

Vrijdag 3 februari

Gratis muziekworkshop Streetbeats (groep 5,6)

16:00 - 17:00 uur Dommelhuis Son en Breugel

Tijdens deze gratis workshops voor kinderen uit groep 5 en 6 van de baisschool ga je aan de slag met ritme en beats. Je leert hoe een ritme in elkaar zit en hoe je die op verschillende manieren kunt maken. Je gaat aan de slag met bodypercussion, ritmes op onderdelen van het drumstel, maar ook op spullen die je allemaal thuis wel in huis hebt. De workshop wordt gegeven door Key4Music in samenwerking met de LEV groep Son en Breugel. Aanmelden kan via: www.sjorssportief.nl

1e zittingsavond Krutjesgat

19:30 - 0:00 uur Carnavalstent, Kerkplein

Een avond vol talent van eigen bodem. De combinatie van tonpraten, dans, muziek en cabaret zorgt dat de Zittingsavonden het best bezochte evenement zijn van ons Krutjesgat. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Café restaurant De Zwaan. De tent gaat open om 18:30 uur en sluit om 00:00 uur. De afterparty is in de Zwaan. Krutjesgat zoals het lacht, zingt en danst … en stil is op het juiste moment.

Zaterdag 4 februari

Ars Longa PopUpGalerie met Bert van den Heuvel

14:00 - 17:00 uur Hotel Restaurant La Sonnerie

Bert van den Heuvel weet steeds opnieuw te verrassen met nieuwe schilderijen.. Als je door zijn nieuwe tentoonstelling loopt lijkt het wel of er verschillende kunstenaars aan het werk zijn geweest. Bert is zelf beide dagen in De Sonnerie aanwezig.

2e zittingsavond Krutjesgat

19:30 - 0:00 uur Carnavalstent, Kerkplein

Een avond vol talent van eigen bodem. De combinatie van tonpraten, dans, muziek en cabaret zorgt dat de Zittingsavonden het best bezochte evenement zijn van ons Krutjesgat. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Café restaurant De Zwaan. De tent gaat open om 18:30 uur en sluit om 00:00 uur. De afterparty is in de Zwaan. Krutjesgat zoals het lacht, zingt en danst … en stil is op het juiste moment.

Bureau Damen & de Heer (3x cabaret)

20:15 - 22:15 uur Dommelhuis Vestzaktheater

Geannuleerd...

Zondag 5 februari

Koppel darttoernooi 501/TT/301

14:00 - 19:00 uur Café 't Hart Van Son

Start toernooi 14.00 uur, speltype 501/Tt/301. Inschrijfgeld €10,- per koppel (money on money out).

Seniorenmiddag Krutjesgat

13:00 uur Carnavalstent, Kerkplein

Een avond vol talent van eigen bodem. De combinatie van tonpraten, dans, muziek en cabaret zorgt dat de Zittingsavonden het best bezochte evenement zijn van ons Krutjesgat. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Café restaurant De Zwaan. Speciaal voor deze middag zijn er comfortabele zitplaatsen. Krutjesgat zoals het lacht, zingt en danst … en stil is op het juiste moment.

Dinsdag 7 februari

Mantelzorg inloopspreekuur

11:00 - 12:00 uur Dommelhuis Son en Breugel

Iedere dinsdag van 11 tot 12:00 uur. Voor al uw vragen of als u gewoon uw verhaal kwijt wilt, kunt u vrijblijvend binnenlopen. Er is iemand aanwezig van steunpunt Mantelzorg Son en Breugel (LEVgroep) voor info mail naar: steunpuntmantelzorg.sonenbreugel@levgroep.nl

Dinsdagavond-wandeling

19:00 - 20:00 uur Kruisbeeld Kanaalstraat

Vrouw Aktief organiseert samen met Buurtvereniging De Kanaalstraat iedere dinsdag een uur wandelen. Verzamelen om 18.55 uur bij het kruisbeeld in de Kanaalstraat (bij Kanaalstraat nr. 2). Klokslag 19.00 uur vertrek. Aan- en/of afmelden niet nodig. Iedereen is welkom om gezellig mee te lopen.

Ars Longa film in serie “De Nieuwe Vrouw"

20:00 - 22:30 uur Hotel Restaurant La Sonnerie

De Ars Longa films gaan dit voorjaar over “De Nieuwe Vrouw". De eerste toont de beweging van sterke vrouwen in Groot-Brittannie rond 1910, hun strijd voor vrouwenrechten, vooral het vrouwenkiesrecht. mail naar films@arslongakunst.nl voor details.

Is mijn huis nog betaalbaar warm te krijgen?

20:00 - 22:00 uur Dommelhuis Son en Breugel

Met welke simpele maatregelen kunt u ervoor zorgen dat u toch warm blijft? Het energiecafé vindt plaats op dinsdag 7 februari om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in het Dommelhuis. We hebben de grote zaal tot onze beschikking dus er is plaats genoeg voor iedereen! We hopen u op dinsdag 7 februari te mogen begroeten.