Programma Lazy Sonnie Afternoon

Lazy Sonnie Afternoon heeft het jaar goed uitgeluid met een spetterend optreden van Senja Sargeant uit Canada en George Blanken uit de eigen regio. Het publiek dat daar bij was heeft weer eens kunnen meemaken wat voor een uniek akoestisch podium er maandelijks georganiseerd wordt in de sfeervolle kapelzaal van La Sonnerie. Het jaar werd goed begonnen met een nieuwjaarsreceptie en live muziek van Caponata; de bekende huisband van Lazy Sonnie Afternoon. Caponata verwijst naar een gerecht waarin louter de beste ingrediënten worden gebruikt. Niet geheel toevallig is ook deze band samengesteld uit de beste muzikanten van Son en Breugel. De stijgende lijn wordt voortgezet met de voorstellingen van de komende maanden, met als ontknoping het buiten festival op 2 juli.

12 februari Ted Russell Kamp en Liseth & The Satellites
Deze keer geen voorprogramma met hoofdact, maar 2 hoofdacts. Het publiek wordt getrakteerd op de Amerikaanse singer-songwriter Ted Russell Kamp met een palmares van vele albums en lovende kritieken uit binnen- en buitenland. En Liseth Horsten met begeleiding van Eric van Dijsseldonk en Lucas Beukers; geen onbekenden in het Nederlandse americana circuit.

5 maart Tip Jar en The Washboard Stringband 
Ook deze editie kun je beschouwen als 2 hoofdacts. Cees le Mair, we kennen hem nog van de Helden van Son van vorig jaar, komt namelijk met zijn complete band om het publiek te imponeren. En Tip Jar met onder andere Bart de Win en Harry Hendriks, behoeft eigenlijk geen verdere introductie. Zij waren al eerder een hoofdact op de programmering. Nog wel het beste omschreven als: Americana voor gevorderden.

7 april Helden van Son en Breugel
Aangemoedigd door het succes van vorig jaar heeft de stichting Lazy Sonnie Afternoon besloten ook dit jaar een Helden van Son en Breugel te organiseren. Het concept is een muzikale talkshow waarin 3 mensen geïnterviewd worden, die van invloed zijn of zijn geweest op de muzikale activiteiten in ons mooie dorp. Gecompleteerd met live muziek van deze helden onder begeleiding van Caponata.

Hans Gaillard
Deze editie is Hans Gaillard, aanjager van muzikale evenementen en zelf groot muziekfan, bereid gevonden om terug te blikken op de mens Hans achter de burgemeester en zijn muzikale voorliefdes.

George Blanken
Weliswaar niet woonachtig, maar wel werkzaam in Son en Breugel. George is een creatieve duizendpoot. Naast begenadigd zanger als frontman bij diverse bands in de regio, is hij ook muziekleraar en fotograaf. Hij neemt jullie graag mee op zijn muzikale levensreis.

Nancy van Heeswijk
Nancy behoeft eigenlijk geen introductie. Zij is actief op vele muzikale terreinen. Wie kent haar typetjes niet? Maar wie is Nancy nu zelf en wat is haar muzikale voorkeur?
Je kunt het allemaal meemaken en meebeleven op vrijdagavond 7 april.

2 juli Lazy Sonnie Festival
Dat belooft weer een knaller te worden op het grasveld voor La Sonnerie. De bands zijn geboekt. Wie dat zijn blijft nog even een verrassing, maar het wordt weer een keur aan nationale en internationale topbands en voor elk wat wils.