Afbeelding
Foto: Timmerfabriek De Brug

Kom jij werken bij Timmerfabriek De Brug?

Elders in deze vacaturekrant vind je onze vacatures, waaronder die voor een

ALLROUND BUITENDIENSTMEDEWERKER

Hoe ziet jouw werkdag bij De Brug Timmerfabriek eruit? 

Als allround buitendienstmedewerker werk jij intensief samen met onze serviceafdeling. In overleg met jou wordt aan de hand van binnenkomende opdrachten de planning gemaakt. 

Dan ga jij op pad en ben je het visitekaartje van ons mooie familiebedrijf; de ene dag word je verwacht op een bouwlocatie om na te rooien, de andere dag plaats je deuren of kozijnen bij een particulier. Dan weer ga je klemmende deuren verhelpen of hang- en sluitwerk vervangen. Geen dag is hetzelfde! 

Afhankelijk van de gemaakte planning en jouw voorraad materialen vertrek je ’s ochtends met de bedrijfsbus vanuit huis of vanaf de zaak naar jouw eerste afspraak. Verloopt je werkdag voorspoediger dan verwacht? Dan kijk jij aan de hand van de planning of je hierin kunt gaan schuiven om jouw werkdag efficiënt in te vullen. Die vrijheid en zelfstandigheid past bij jou en die verantwoordelijkheid neem je graag. We zien je soms ook aan het einde van je werkdag op de zaak om jouw voorraad materialen aan te vullen.

Vind jij het fijn om veel onderweg te zijn, klant- en servicegericht te werken, heb je technisch inzicht, ben je in bezit van een geldig rijbewijs B en heb je een gezonde dosis werklust? Dan zien wij graag jouw sollicitatie, voorzien van CV, tegemoet. Of liever nog, loop binnenkort eens bij ons binnen op Ekkersrijt 2013 in Son!