Afbeelding
Foto: MooiSonenBreugel

Ben jij de nieuwe schakel in ons team?

In september 2015 viel de eerste editie van de DeMooiSonenBreugelKrant op de mat bij meer dan 7000 huishoudens in Son en Breugel, met een oplage van ruim 9000 kranten. Nu acht jaar later is DeMooiSonenBreugelKrant de enige wekelijkse, veel gelezen huis-aan-huiskrant van Son en Breugel.

Naast de wekelijkse uitgave is er ook een actuele website met al het nieuws uit Son en Breugel en er zijn al verschillende specials en bijlagen gemaakt. “En zo werken we dagelijks met ons team aan verschillende producten, die allemaal als doel hebben mensen te informeren”, zo vertelt Adrie Neervoort, uitgever en eigenaar van DeMooiSonenBreugelKrant,en de kracht van DeMooiSonenBreugelKrant is dat wij alles in eigen beheer doen.”

Het kantoor aan de Boslaan in Son en Breugel is het episch centrum; daar wordt iedere week de krant gemaakt en de vele andere producten, zoals posters, flyers, speciale bijlagen, enzovoorts. “Hoewel er al veel mensen werken aan onze krant, zijn we nu op zoek naar een ‘spin in het web’, een man of vrouw die sturing gaat geven aan onze redactionele inhoud als algemeen redactiemedewerker. Daarbij plan je in samenspraak met onze correspondenten en mij als eindredacteur de redactionele inhoud van de wekelijkse krant en onze site”, aldus Adrie. “Het is beslist geen 9-tot-5-baan, maar wel een baan waarin je zelfstandig kunt werken, en met veel vrijheden.”

Volgens Adrie is het niet alleen belangrijk dat je taalvaardig bent en meer dan geïnteresseerd in het lokale nieuws, maar je moet ook een echte ‘teamspeler’ zijn. Dus ben jij op zoek naar een baan waarbij jij altijd als eerste het laatste nieuws weet in Son en Breugel, en dit op de juiste wijze samen met ons team kan verwerken in onze krant en site, dan is ons team op zoek naar jou. Zie ook onze advertentie in deze krant.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding