Wonen in het hart van Rooi
Wonen in het hart van Rooi Foto: Stiphout

Wonen in Hart van Rooi

Start verkoop 29 maart 2023
Wonen op een toplocatie in het centrum van Sint-Oedenrode met alle voorzieningen nabij? Aan de bruisende Markt en op het Kapittelhof komt het project Hart van Rooi dat bestaat uit twee gebouwen met in totaal 56 appartementen. In het gebouw aan de Markt komen 26 koopappartementen beschikbaar in zes typen. Alle appartementen zijn zeer energiezuinig en beschikken over eigen buitenruimte, een inpandige berging en parkeerplaats. Het gebouw omsluit een groene daktuin, deels voor gezamenlijk gebruik.

Binnen het project zijn vier sociale-koopappartementen à € 256.680 v.o.n. (met voorwaarden, gebruiksoppervlakte vanaf circa 57 m2). De overige 22 appartementen in de vrije sector bieden grote variatie.

Aan het Kapittelhof komt een tweede gebouw met 29 appartementen voor sociale huur via woningcorporatie Woonmeij.

Start verkoop: woensdagavond 29 maart in de Knoptoren
Op woensdag 29 maart van 18.00 tot 20.00 uur start de verkoop in de Knoptoren te Sint-Oedenrode tijdens een vrije inloop. Die avond staat een verkoopteam klaar om vragen te beantwoorden. Ook zijn vanaf dan alle details en de verkoopdocumenten beschikbaar, zowel fysiek tijdens de inloop, als online op de projectwebsite. De start verkoop luidt de inschrijfperiode van twee weken in, zodat geïnteresseerden in alle rust een keus kunnen maken uit de beschikbare koopappartementen. Tot die tijd geeft de projectwebsite veel informatie en staan de twee makelaars van Hart van Rooi klaar voor alle vragen.

Meer informatie
Projectwebsite: www.hartvanrooi.nl
Van den Berg Makelaardij: 0413 472 983, info@vandenbergmakelaardij.nl
Meijerijstad Makelaardij: 073 544 21 00, info@demakelaarvanhier.nl