Groep 8 bereidt zich voor op middelbare school
leuk project jongerenwerk LEV in april en mei

Overstappen naar de brugklas? Maak het jezelf gemakkelijk! Samen met andere leeftijdsgenoten bereid jij je voor op de overstap. Leer van en met elkaar welke veranderingen er op jouw pad gaan komen en hoe je hier goed mee om kunt gaan. Huiswerk, nieuwe vriendschappen sluiten, je weg vinden in een groot gebouw, etc. Alles is nieuw én spannend!

Doe ook mee! Gezellige bijeenkomsten met leuke spellen en opdrachten om bijvoorbeeld steviger in je schoenen te staan. 

Nieuwe leeftijdsgenoten leren kennen die misschien ook wel naar de school gaan waar jij heen gaat (fietsmaatjes vinden). Je kunt middelbare scholieren, die eerder ook meededen met MOVE, interviewen. Stel je vragen aan ze en kom zo nog wat meer te weten. Bij alle bijeenkomsten zijn er begeleiders die jou ondersteunen, vanuit LEV maar ook vanuit andere toffe organisaties.

Na afloop kan er samen een kop soep gegeten worden en nog wat nagepraat worden. Ook kom je te weten welke activiteiten en mogelijkheden er nog meer zijn bij het jongerenwerk van LEVgroep in Son en Breugel.

Data: 5 april/12 april/19 april/10 mei/17 mei/24 mei (en in het najaar vinden er ook nog een aantal terugkombijeenkomsten plaats die op een later moment worden geprikt).
Tijdstip bijeenkomsten: 16.30-18.00 uur.
Locatie: jongerencentrum Chill Out, Amerikalaan 2 in Son (gebouw Braecklant, ingang Chill Out is rechts om de hoek).

Voor informatie/aanmelden kan er contact gezocht worden met Marieke Schoenmakers van LEVgroep Son en Breugel. Aanmelden kan tot uiterlijk 27 maart (kennismakingsgesprekken zijn 29 maart).
Marieke is te bereiken via tel. 06-108 538 42 of per mail: marieke.schoenmakers@levgroep.nl.
Kijk ook eens op de website voor meer aanbod: www.levsonenbreugel.nl.