Eerste volwassenen-editie Key4Music on Stage groot succes
Eerste volwassenen-editie Key4Music on Stage groot succes Foto: Key4Music

Eerste volwassenen-editie Key4Music on Stage groot succes!

Op zondag 19 maart was er een gezellige en drukbezochte muzikale middag in het Dommelhuis. Dit keer geen kinderen op het podium, maar een speciale editie van Key4Music voor alle volwassen leerlingen van Key4Music, en dat zijn er dusdanig veel dat er maar liefst 3 uur met muziek gevuld kon worden op het grote podium.

Te zien en horen waren diverse bands met echt geweldige optredens. Gave gitaarsolo’s, lekkere vocalen, die soms heerlijk rauw waren en dan weer ingetogen, virtuoze toetsmomenten, swingende drumpartijen, ondersteund door opzwepende basgitaren. Bij vocal group Unison, o.l.v. enthousiaste leider Sjoerd Post, spatte de passie voor zingen van het podium af. 

De jongvolwassenenband STEP_01, met als frontzangeres Pien Kramer, deed het Dommelhuis op zijn grondvesten schudden. Al deze jongvolwassenen volgen wekelijks privé- of bandlessen en hebben genoten van het delen van hun kunsten op het podium met familie en vrienden. 

Rik van Dun had een mooie muzikale popquiz in elkaar gezet, die als rode draad door de middag heen liep. Iedereen kon op deze manier ook interactief met muziek bezig zijn. Marcel en de Ladies ging er heel verdiend met een heerlijke prijs vandoor.

Vanuit Key4Music werden er allerlei lekkere hapjes aangeboden, wat de gemoedelijke sfeer zeker ten goede kwam. “Ik zag passie, enthousiasme, zwetende handjes, verbroedering, verbazing, maar bovenal plezier”, aldus Judith van Dun van Key4Music. Samen met de docenten is zo’n middag een kroon op het werk.

Bedankt ook voor de medewerking van het Dommelhuis en de vrijwilligers. We zien iedereen graag weer een volgende keer.


Eerste volwassenen-editie Key4Music on Stage groot succes
Eerste volwassenen-editie Key4Music on Stage groot succes
Eerste volwassenen-editie Key4Music on Stage groot succes