Engin (links) en Diren, eigenaars van restaurant Rozèr
Engin (links) en Diren, eigenaars van restaurant Rozèr Foto: Wil Feijen

Rozèr maakt bij 10-jarig bestaan een keuze

Zakelijk

Son en Breugel - Ondernemen is keuzes maken, dat weten Engin en Diren, eigenaars van restaurant Rozèr in Son en Breugel, als geen ander. Dit jaar bestaat Rozèr aan de Nieuwstraat 8 in Son en Breugel alweer 10 jaar en is inmiddels een begrip in de regio, maar zeker in Son en Breugel. Maar na 10 jaar hebben zij dus een keuze moeten maken, een keuze die zij dan ook graag delen met de gasten van hun restaurant.

Redactie: Adrie Neervoort

Engin en Diren willen de gasten in hun restaurant altijd het beste bieden als het gaat om gerechten, service en sfeer. “We merken dat dit door privéomstandigheden, en wegens het personeel dat daarvoor nodig is, niet meer haalbaar is, en we willen niet voor minder gaan”, zegt Engin. Daarbij gaat het Engin en Diren om de bourgondische ervaring, dat mensen rustig en op hun gemak kunnen genieten van heerlijk, versbereid eten.

Daarom hebben hij en zijn vrouw de keuze gemaakt om niet alleen de openingstijden te veranderen, maar ook de menukaart aan te passen.

Zo zijn ze vanaf nu open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.30 tot 18.00 uur.
Maar ook buiten deze tijden openen zij graag de deuren en de heerlijke keuken van hun restaurant, maar dan op afspraak voor groepen vanaf 20 personen, bijvoorbeeld voor een familie- of bedrijfsfeest.

“Wij willen door deze aanpassingen onze gasten het beste bieden, maar ook de mogelijkheid hebben om op verzoek een volledig verzorgde avond te bieden”, legt Engin uit. “En natuurlijk kunnen de mensen nog steeds bij ons terecht voor een volledig verzorgde catering of om onze overheerlijke tapas of andere gerechten af te halen.”