color run Sportstuif 3 mei
color run Sportstuif 3 mei Foto: ingezonden

Knallende color run verliep kleurrijk

Sport

Son en Breugel - Op woensdagmiddag 3 mei organiseerde Sportstuif Son en Breugel (sportieve buitenschoolse opvang) een color run voor alle basisschoolkinderen in Son en Breugel. Tijdens de color run renden de kinderen meerdere rondjes om het sportterrein van HTC Son.
Langs de route werden de kinderen met diverse kleurpoeders bestrooid bij vier speciale kleurzones. Na een openingswoordje en een warming-up was het tijd om van start te gaan. Er werden twee kleurkanonnen afgeschoten, waarna de bijna honderd kinderen van start gingen. Naast de kleurzones kwamen zij onderweg ook nog obstakels tegen, waaronder een gave stormbaan. De color run kent geen winnaars of prijzen, iedereen rent of loopt op zijn eigen tempo. Het gaat om het plezier, en aan alle gezichten af te lezen hadden alle kinderen dit ook echt gehad!

Om de middag nog spectaculairder af te sluiten, verzamelde iedereen zich op de startplek. Hier kregen alle kinderen nog een zakje met kleurpoeder. Na het aftellen gooide iedereen het kleurpoeder de lucht in, wat zorgde voor een onwijs gaaf effect. Met zo’n mooie afsluiter en alle positieve reacties kunnen we terugkijken op een supergeslaagde middag. Dank aan alle kinderen die enthousiast hebben meegedaan en aan de ouders die als support langs de kant stonden. Wie weet tot de volgende editie!

color run Sportstuif 3 mei