Lucky Duck Race 2023
Lucky Duck Race 2023 Foto:

Lucky Duck Race bedankt sponsors en deelnemers

De Lionsclub Son en Breugel organiseerde op Koningsdag de Lucky Duck Race in Son en Breugel. De Dommel kleurde geel: duizenden badeendjes en 30 grote XL-eenden dreven in de Dommel richting de finish. De XL-eenden waren van enkele sponsors van het evenement die samen met alle andere sponsors de Lucky Duck Race ook dit jaar weer mogelijk maakten. Elk van de kleine eendjes was gekoppeld aan één van de meer dan 4000 verkochte loten.

De Lions Club Son en Breugel is een dienende club van enthousiaste mensen die graag iets voor een ander doen. Dit bleek nu ook weer: de Lucky Duck Race leverde behalve een waar kijkspektakel ook een mooi bedrag op om te verdelen. De opbrengst van de verkochte loten gaat voor een gedeelte naar de clubs die de loten hebben verkocht, en daarnaast gaat een groot bedrag naar een aantal goede doelen in Son en Breugel.

Op maandag 15 mei om 19:00 uur worden in café-restaurant De Zwaan geldprijzen uitgereikt aan de deelnemende clubs en verenigingen én natuurlijk ook aan een aantal goede doelen.

Graag brengen de Lions dan ook de sponsors nog even onder de aandacht zonder wie dit mooie evenement in onze gemeente niet mogelijk was:
Bolleke van Lonneke, Foolen Audio&Light, Karel Merks toiletwagenverhuur, De Scharrelslager Royackers, De Kaaswinkel, Wens maakt het, Liemar Software, Huybregts-Relou, Duncan Wijers Bloemstylist, ACR Auto-Centrum Raaijmakers, Ladies’ Circle Son en Breugel, Stichting MeeDoen, Van Roon Makelaardij & Taxaties, Leonie van den Tillaart Uitvaartverzorging, Bram de Brillenman, VVD Son en Breugel, Le Soleil, Rendac, Outlet PVC, Kado&Zo, Hermsen advocatuur, Son Sport, SonEnergie, Dommelhuis/Synergie Interim Management, Autobedrijf Hölscher, Ferro Metaal, Bevers Boschman Assurantie, Tandheelkundig Centrum, Dierenartspraktijk ‘t Harde Ven;,Thermae Son, Europarts Zwembaden, LinkX HR Management, Software Finesse, Boudewijns Schoenen, Fysiotherapie Breugel, restaurant De Zwaan, BouwQ en DeMooiSonenBreugelKrant.

Een speciale dank gaat uit naar de hoofdsponsors:
Huybregts-Relou, Rendac, Dierenartspraktijk ’t Harde Ven, Thermae Son, Van Dinter Semo, Caresse BabySpa.