Dianne van Hak (Midden) van de stichting Met je hart, tekent samen met de sponsors Lydia en Pieter Foolen van Foolen Audio&Light het sponsorcontract.
Dianne van Hak (Midden) van de stichting Met je hart, tekent samen met de sponsors Lydia en Pieter Foolen van Foolen Audio&Light het sponsorcontract. Foto: Ingezonden

Met je hart Son en Breugel bedankt alle sponsoren

Algemeen

Stichting Met je hart Son en Breugel is gestart in 2020: meteen kwam corona om de hoek kijken en konden zij niet veel meer doen dan zorgen dan dat zij met de ouderen zij hadden benaderd contact bleven houden. Dat deden zijn door iets lekkers te brengen aan de deur, een praatje te houden, of te bellen... tot het moment daar was dat ze weer volop aan de gang mochten, en konden doen waar de stichting voor stond: ouderen verbinden door stamtafels te organiseren in de Sonse horeca. 

Redactie: Adrie Neervoort

De afgelopen jaren is de stichting veel in beeld geweest, in DeMooiSonenBreugelKrant, via social media, en met buitenactiviteiten zoals de jaarmarkt, zodat de stichting zichtbaar werd, en dat is gelukt. Verschillende organisaties wilden de stichting financieel helpen door middel van een cheque, onder andere de oud-prinsen uit Son en Breugel, de Goederen- en Dienstenveiling, Agora Club, Le Cuisine, Lucky Duck Race, enz. Ook organiseert de stichting zelf campagnes om geld op te halen, zoals de EET Met je hart-campagne. 

Doordat de stichting groeit (ondertussen 52 ouderen en dat betekent 7 stamtafels in de 4/5 weken) is er veel geld nodig. “Ondanks al die lieve organisaties moesten we toch nog iets gaan bedenken om door te kunnen blijven gaan, want het kost best veel geld en wij weten dat er nog meer ouderen in Son en Breugel wonen die eenzaam zijn. Die zouden wij ook graag bij onze stichting welkom willen heten” Zo legt Dianne van Hak van de stichting uit. 

Wilma van den Hurk en Dianne van Hak hebben daarom een sponsorpakket opgezet en zijn gaan bellen. Ze kregen leuke reacties, en werden op verschillende plaatsen uitgenodigd om het e.e.a. uit te leggen. In het sponsorpakket was er keuze uit een LIEF hart, GROOT hart, ENORM hart en MEGA hart. Op de Facebook- en Instagrampagina van Stichting Met je hart Son en Breugel worden alle bedrijven genoemd die sponsoren. 

Toch wil Dianne van Hak de bedrijven de stichting een ENORM en een MEGA hart gunnen, nog even speciaal noemen, “omdat we dankbaar zijn dat zij onze stamtafels een half jaar of een heel jaar sponsoren”. Firma Foolen licht & geluid (MEGA hart), Worldpack (MEGA hart), Egdom Security BV (MEGA hart), Biopatents IP Consultancy (ENORM hart), Peninsula Daniela Schulz (ENORM hart)

“Wij zijn echt super blij met alle enthousiaste ondernemers die ons steunen, met welk hart dan ook, het komt sowieso uit een goed hart…” aldus Dianne van Hak. Heeft u na het lezen van dit artikel ook interesse om de stichting te sponsoren, neem dan contact op met Dianne van Hak via 06-52772329 of dianne.vanhak@metjehart.nl


Foolen Audio & Light