Zonnebloemgasten tijdens toeristische route georganiseerd door de Rotary club
Zonnebloemgasten tijdens toeristische route georganiseerd door de Rotary club Foto: ingezonden

Rotary Club bood Zonnebloemgasten weer een toeristische route aan

De toeristische route, aangeboden door de Rotary Club Son en Breugel, daar kijken onze Zonnebloemgasten ieder jaar naar uit! Helaas moesten we deze activiteit een paar jaar overslaan. 

Maar gelukkig: dit jaar op dinsdag 9 mei kon het weer!
Blijdschap alom onder onze Zonnebloemgasten, want iedereen werd met haar/zijn eigen vrijwilliger thuis opgehaald en na afloop ook weer netjes thuisgebracht. Aan iedereen was gedacht door de Rotary Club, en ook gasten in een rolstoel konden mee in de rolstoeltaxi. Super!
Men kreeg weer een prachtig uitgezette route door het mooie Brabantse landschap aangeboden. Dat het op de heenweg motregende was jammer, maar er werd niet minder genoten van al het mooie groen, de veulentjes en de lammetjes. In Hoogeloon bij landgoed De Biestheuvel kwamen alle auto's en rolstoeltaxi’s bijeen en stonden de koffie en thee met heerlijk gebak klaar. Dat smaakte prima!
Na een dankwoordje van onze voorzitter aan de Rotary Club en Dorien Brans voor het weer uitzetten van deze mooie route, kreeg iedereen nog een drankje aangeboden. Daarna was het weer tijd om richting Son en Breugel te gaan, een mooie herinnering rijker.
Volgende maand gaan we een bezoek brengen aan de brandweer in Son. Nadere bijzonderheden volgen via uw vrijwillig(st)er en/of via onze website en op Facebook.

Zonnebloemgasten tijdens toeristische route georganiseerd door de Rotary club
Zonnebloemgasten tijdens toeristische route georganiseerd door de Rotary club