Matt Philips, trompettist bij de Harmonie PHEV, kreeg maar liefst een cheque van 2000 euro overhandigd
Matt Philips, trompettist bij de Harmonie PHEV, kreeg maar liefst een cheque van 2000 euro overhandigd Foto: Wil Feijen

Prima resultaat spetterende Lucky Duck Race

Ruim 10.000 euro ‘over de toonbank’ tijdens chequemoment.

(Vervolg voorpagina) Na de infoavond voor verenigingen medio november begon harmonie Pro Honore et Virtute als eerste met de verkoop van de loten. Zij bleken dan ook in totaal de meeste loten te hebben verkocht, wat voor de harmonie 2000 euro opleverde.

“We zijn blij met alle verkopende verenigingen”, zo benadrukt Achten, “want samen hebben zij ervoor gezorgd dat er ruim 4000 loten zijn verkocht. Ook wij als Lions hebben nog wat loten weten te verkopen, onder andere op de weekmarkt en in het centrum. We willen dan ook alle kopers van de loten bedanken.”

Achten kijkt terug op een zeer geslaagde Lucky Duck Race dit jaar. “Het was een puike afronding van enkele maanden trekken aan het project, een heuse teambuildingsdag, waarbij iedereen was uitgenodigd”, zo vertelt hij lachend. “Het verbindt vele ondernemers, inwoners, verenigingen en goede doelen, alsook diverse ondersteunende bedrijven. Kortom, deze succesvolle editie is te danken aan alle partijen samen.”

Achten zegt dat de Lions blij en tevreden zijn met het resultaat. “Ruim 10. 000 euro was er te verdelen; elke verkopende vereniging kreeg de helft van elk verkocht lot, en enkele kregen nog een bonus voor hun bijzondere prestatie. En dan nog een mooi bedrag voor de vier goede doelen”, zo somt hij het eindresultaat nog even op.

Onderstaand de opbrengst voor de verkochte loten per vereniging of goed doel:

Zangvereniging EénvanZin €150,Stichting Met je Hart €150,Badmintonclub Scarabee €150,Stichting Bijna Thuis Huis Madelief €150,HOi-Huis €180,Imke IJzendoorn reis Mongolië vrijwilligerswerk €200,De Zonnebloem afd. S&B €225,Loopgroep de Springbokken €225,Stichting Meedoen €235,Buurtvereniging Orion €375,Stichting Sun in Ghana €375,Buurtvereniging Gehurterbij €1000,Stichting Met je Hart €1250,Stichting Bijna Thuis Huis Madelief €1250,Stichting Voedselbank Best e.o. €1250,Stichting Sun in Ghana €1250,Harmonie PHEV €2000,
Kijk voor alle informatie, filmpjes en prijzen op www.luckyduckrace.nl; knop uitslagen 2023; alle prijzen zijn af te halen bij de sportbalie van Thermae Son, bij voorkeur tussen 13.00 en 15.00 uur.