Afbeelding
Foto:

Back to the Country weer in het Vestzaktheater

Net als voorgaande jaren kunt u ook dit seizoen weer terug in de tijd in het Vestzaktheater. Een van de meest succesvolle voorstellingen is Back to the Country, die uitverkochte zalen trok door heel Nederland. Ze komen nu voor het eerst naar net nieuwe Vestzaktheater. Jaarlijks behoren ze tot de hoogtepunten van het programma.

Johnny Cash, Jerry Lee Lewis en The Everly Brothers, wie kent ze niet? Ook in het twaalfde theaterseizoen van 'Back to the Country' staat nostalgie centraal. De band Savannah, algemeen erkend als de beste countryband van Nederland, met zanger Dick van Altena, neemt u mee naar de jaren vijftig tot zeventig, toen country en rock & roll nog de hitparades domineerden.

'Back to the Country' brengt u terug naar de tijd van Charlie Rich, Don (Oh Lonesome Me) Gibson, Buddy Holly, Chuck Berry, Jim Reeves, Buck Owens en Marty Robbins. In 'Back to the Country' passeren meer dan dertig nummers de revue, hits die u misschien allemaal nog mee kunt zingen. Bij sommige nummers krijgt u ook gratis muzikaal onderwijs in de vorm van anekdotes die passen bij het liedje, de artiest of de componist; dit alles wordt op een speelse en vaak humoristische manier gebracht. 'Back to the Country' is een goed doordacht concept dat nu al, aan het begin van het twaalfde seizoen, volle zalen trekt.

Na de reguliere show in de theaterzaal is er, indien de tijd het toelaat, een bonusoptreden van een half uur in de foyer. Dat wordt gegarandeerd een groot feest. Wedden dat ook u dan uit volle borst zult meezingen? Bestel uw kaarten op tijd via de website van het Vestzaktheater, zolang het nog kan. Ga mee terug in de tijd en geniet van de hits van weleer. Geniet van 'Back to the Country'. Zaterdag 10 juni, aanvang om 20:15 uur.