Afbeelding
Foto: Jysk

JYSK opent volledig vernieuwde winkel op Ekkersrijt

JYSK heeft op woensdag 17 januari de deuren geopend van een volledig vernieuwde winkel in Son en Breugel. De winkel op woonboulevard Ekkersrijt is ingericht volgens het allernieuwste concept van de Deense retailer.

JYSK is bezig alle 101 winkels in Nederland om te bouwen naar het nieuwste winkelconcept om klanten nog meer interieurinspiratie te bieden.

In Son en Breugel zijn drie voorbeeldkamers ingericht volgens de laatste trends en collecties van JYSK. Ook is er een grote matrasstudio, waar je producten kunt uitproberen en advies krijgt van professioneel opgeleide winkelmedewerkers.

“De indeling is logischer, je kunt de producten die je nodig hebt veel sneller vinden”, vertelt Nikita van den Boogaard van de winkel in Son en Breugel. “Maar het grootste verschil is toch wel de uitstraling. We hadden hiervoor nog blauwe tapijttegels en TL-verlichting. Met een houtlook vloer, mooie spotjes en nieuwe stellingen oogt het allemaal een stuk luxer. Ik ben er heel blij mee en onze klanten gelukkig ook.”

JYSK vierde de heropening in Son en Breugel met een koffiekar, koeken en muziek. Nog altijd zijn er verschillende openingsacties, met kortingen die oplopen tot wel 70 procent.