Pietentraining HTC
Pietentraining HTC Foto: Ingezonden

HTC Hockey Jeugd beleeft geslaagde pietentraining

Sport Sport

Meer dan 100 enthousiaste kinderen van HTC Hockey werden onlangs verrast met een bijzonder bezoek van Sinterklaas’ pieten.

Na een bezoek aan de buitenschoolse opvang begaven de pieten zich naar de hockeytraining, waar ze tijdens het uitdelen van strooigoed zorgden voor een extra feestelijke sfeer. Onder begeleiding van pietenfeestmuziek namen ze de training over, wat resulteerde in een vrolijke en super leuke belevenis voor de jeugdige hockeytalenten.

De hoogtepunten van de dag waren de afsluitende wedstrijd tussen de kinderen en de pieten en trainers. Ondanks de inzet van de pieten, konden ze onmogelijk winnen van zoveel kinderen .Daar konden de Pieten niet tegenop! Als beloning ontvingen alle jongste jeugdleden een chocoladeletter van de pieten, terwijl de trainers werden getrakteerd namens Sinterklaas.

De pietentraining van 2023 bij HTC Hockey was een groot succes en zorgde voor onvergetelijke herinneringen voor de jeugdige deelnemers. De feestelijke training bracht niet alleen hockeyplezier, maar ook de magie van het Sinterklaasfeest tot leven op het hockeyveld.”

Lieve Pieten en organisatie, heel hartelijk bedankt namens alle kinderen en de ouders voor de jaarlijkse pietentraining. Ze kijken nu alweer uit naar 2024!