MO12-2
MO12-2 Foto: Ingezonden

HTC Son MO12-2 kampioen 3e klasse

Sport Sport

Afgelopen zaterdag zijn de meiden van MO12-2 van hockeyclub HTC Son kampioen geworden in de 3e klasse! Een hele knappe prestatie na de promotie naar de 3e klasse eerder dit jaar.

Op de laatste speeldag van de herfstcompetitie stond de wedstrijd thuis tegen Eersel MO12-4 op het programma en deze werd met erg goed veldspel gewonnen door HTC MO12-2 met 3-0. De doelpunten kwamen op naam van Lauren Slaats, Mirre van Engelen en Marissa Kok. Doordat de koploper Oranje-Rood MO12-6 bleef steken op een 1-1 gelijk spel in hun laatste wedstrijd tegen Helmond MO12-3, klom HTC MO12-2 naar de koppositie en haalde het kampioenschap binnen.

Het hele team heeft de afgelopen periode erg hard gewerkt en veel geleerd in de nieuwe klasse. Dit kampioenschap is een hele mooie beloning voor het hele team! 

Van harte gefeliciteerd Anna Bruggenkamp, Noor Marell, Sophie Koppens, Emma Kuipers, Tess Geerts, Marijn Ermes, Mirre van Engelen, Marissa Kok, Melat Tesfankel, Sophia Pasanea, Lauren Slaats, Pippa Holmes en hun coach Stijn Slaats met deze prachtige prestatie. Speciale dank aan de trainsters Renée van Zitteren, Nikki van Zitteren, Eefje Flapper en Emma Kleij.