Een gedeelte van het personeel van Ikea Son en Breugel met in het midden in het zwart gekleed de CEO van IKEA Nederland, Alessandra Zini met rechts van haar Fabrice Mangia, Market Manager van IKEA Eindhoven.
Een gedeelte van het personeel van Ikea Son en Breugel met in het midden in het zwart gekleed de CEO van IKEA Nederland, Alessandra Zini met rechts van haar Fabrice Mangia, Market Manager van IKEA Eindhoven. Foto: Ikea

IKEA op Ekkersrijt in Son en Breugel de beste

Zakelijk

Son en Breugel - Elk jaar wordt de IKEA Store of the Year Award uitgereikt aan de best presterende IKEA vestiging ter wereld. Vorige week werd bekend dat IKEA Eindhoven (Son en Breugel) dit jaar als winnaar uit de bus is gekomen.

Van alle ruim vijfhonderd IKEA winkels wereldwijd scoorde de IKEA winkel op Ekkersrijt in Son en Breugel het hoogste op winkelervaring, tevredenheid, samenwerking en gestelde doelen. De winkel sleepte de prijs in de wacht dankzij een sterke focus op medewerkers, talentontwikkeling en effectief gebruik van zelfbedieningstools waardoor medewerkers meer tijd kunnen besteden aan het helpen van klanten.

Award Store of the Year
De IKEA Store of the Year Award is in het leven geroepen door IKEA oprichter Ingvar Kamprad en symboliseert zijn visie om dingen elke dag een beetje beter te doen. De winnende vestiging krijgt een trofee in de vorm van een kei.

De kei staat symbool voor samenwerken: IKEA komt oorspronkelijk uit Småland, dat een bosrijk landschap heeft met meren en veel keien. Alleen door samen te werken konden de keien verplaatst en het land bewerkt worden zodat het gebied leefbaar werd. Elk jaar mag elk land zijn beste winkel nomineren voor de prijs. Vorig jaar nam IKEA Birmingham de kei in ontvangst.