Key4Music Opa Peer van Leeuwen en kleinzoon Jop van Hooff
Key4Music Opa Peer van Leeuwen en kleinzoon Jop van Hooff Foto: Judith van Dun

Optredens leerlingen Key4Music in Dommelhuis groot succes!

Algemeen

Son en Breugel - Een gehele week lang konden ouders, opa’s, oma’s, vrienden, familie en inwoners van Son en Breugel genieten van muziek en gezelligheid. Maurice, beheerder van het Dommelhuis, en zijn gehele team hadden ervoor gezorgd dat er een fijn podium stond voor alle leerlingen en docenten. Een gezellig ingerichte foyer en een geopende bar zorgden ervoor dat het publiek én Key4Music zich zeer welkom voelden.

Zo’n 150 leerlingen en 18 docenten van Key4Music hebben iedere dag tussen 18.30 en 19.30 uur een mooi, afwisselend muzikaal programma gespeeld, van klassiek tot pop, van evergreens tot Nederlandstalig. Er waren veel prachtige solo-optredens. Ook was er ruimte om samen met je vriendjes het podium te beklimmen, en kon een opa rocken met zijn kleinzoon.

Piano, keyboard, akoestische en elektrische gitaar, ukelele, zang, basgitaar, drums en bandjes… men heeft ervan genoten! Muziek verbroedert, geeft plezier en ontspanning. Dat was heel duidelijk voelbaar. Er was een fijne relaxte sfeer en veel publiek iedere dag. Mensen voelen zich thuis in het Dommelhuis. Zo ook Key4Music die het 1e jaar als heel prettig heeft ervaren. Nu nog geluidsdichte lokalen en een goede klimaatbeheersing en dan is het optimaal musiceren en lesgeven wat betreft Key4Music in het Dommelhuis!

Aanmelden gitaarles
Op dinsdag 11 juli is er nog een extra dag ingepland om alle nieuwe gitaarleerlingen te laten kennismaken met de docent. Wil jij ook nog meedoen tussen 15.00 en 20.00 uur? Meld je dan snel aan voor je introductieles. Stuur een mailtje naar judith@key4music.com.

Vakantie Key4Music
Vanaf 14 juli gaan we genieten van een welverdiende vakantie en 4 september beginnen de lessen weer. Dan zien we jullie weer graag vol inspiratie en uitgerust terug.
Muzikale groetjes van team Key4Music.