ÉénvanZin in het Dommelhuis
ÉénvanZin in het Dommelhuis Foto: Ingezonden

Zangvereniging EénvanZin verwelkomt graag nieuwe en gastzangers!

Algemeen

Son en Breugel - Op maandag 28 augustus zit ook voor zangvereniging EénvanZin de vakantie erop en beginnen de repetities weer. De eerste helft van 2023 stond vooral in het teken van het tweeluik samen met het Londense City Chorus; eerst was daar de reis naar Londen voor een gezamenlijk concert, enkele weken later was daar het tegenbezoek met een prachtig gezamenlijk concert in het Dommelhuis in Son.

Nu richt de blik zich weer vooruit: eind dit jaar staan er een 3-tal kerstconcerten op stapel: zaterdag 16 december in het Dommelhuis, maandag 18 december in Berkenstaete en zondag 24 december (kerstavond) in de Genovevakerk in Breugel. Daarnaast wordt er ook al gekeken naar 2024: in dat jaar is het 80 jaar geleden dat Son en Breugel bevrijd zijn en wordt er in het kader van ‘Remember September’ een aantal festiviteiten georganiseerd, waaronder ook optredens van EénvanZin.

De repetities zullen zich voorlopig richten op beide zaken, zowel Kerstmis als ‘Remember September’. Vanaf half oktober zal het kerstrepertoire de boventoon voeren in de repetities. Eenieder die belangstelling heeft om mee te komen zingen bij EénvanZin wordt uitgenodigd om zich aan te melden bij Jan den Draak (tel. 06-18947871, jandendraak@zangverenigingeenvanzin.nl). Ook voor vragen of nadere informatie kunt u bij hem terecht.

Of kom eens geheel vrijblijvend kijken op de repetitie, elke maandag van 20.00-22.00 uur in het Dommelhuis in Son. Misschien een mooi moment om na de zomer de stoute schoenen aan te trekken en mee te komen doen. Naast kameraadschap en de deskundige, enthousiaste leiding van onze dirigent Coen Swinkels, zult u ervaren dat gezamenlijk zingen leuk, ontspannend en inspirerend is.