Marjon Bazelmans
Marjon Bazelmans Foto: MooiSonenBreugel

Copine Fashion by Jon: stijlvolle mode voor vrouwen

Algemeen

Son en Breugel - Marjon Bazelmans zou in december van dit jaar haar 40-jarig jubileum vieren bij de Emiliusschool in Son en Breugel. Echter, dit jubileum laat zij aan zich voorbijgaan, omdat zij op 1 september haar eigen damesmodezaak, Copine Fashion by Jon, zal openen aan de Airbornestraat in Son en Breugel.

Redactie: Adrie Neervoort

De damesmodezaak biedt een uitgebalanceerde collectie in de maten 34 tot 48, en indien gewenst zelfs groter, en dit alles in een zeer betaalbare prijsklasse. Deze damesmodezaak past perfect binnen het al aanwezige modeaanbod in Son en Breugel.

Haar liefde voor mode probeerde zij aanvankelijk vorm te geven naast haar werk op de Emiliusschool door kledingpartijen bij mensen thuis te organiseren, maar al snel bleek dit in de praktijk niet erg praktisch.

Haar man wees haar op het beschikbare winkelpand in de Airbornestraat en stelde de vraag of het niet gemakkelijker zou zijn om daar haar passie voor mode vorm te geven. “Een unieke kans op een perfecte locatie, maar dit was lastig te combineren met mijn werk op school”, aldus Marjon. Ze moest dus een gedurfde keuze maken. Gelukkig voor de vrouwen in Son en Breugel besloot ze te kiezen voor haar passie en te stoppen met werken op de Emiliusschool.

Gevraagd naar hoe ze in de modebranche terecht is gekomen, is het antwoord eenvoudig maar duidelijk: “Gewoon omdat ik het leuk vind. Maar nadat ik vorig jaar een paar maanden in mijn vrije tijd bij een nieuwe modezaak in Nuenen had gewerkt, wist ik het zeker: dit wil ik doen.”

Zelfs de naam van de winkel weerspiegelt hoe Marjon haar modezaak ziet: ‘Copine’ betekent vriendin in het Frans, en vriendinnen noemen haar vaak ‘Jon’ in plaats van Marjon.

De collectie van Copine zal veel modebewuste vrouwen aanspreken, waarbij een grotere maat geen probleem is. De kleding van merken zoals Base Level en Yest is verkrijgbaar tot maat 48. Naast deze merken zijn ook andere merken, zoals Yesta, Zusss, Aime Balance, Lundgaard, Cero & Etage en Beauregard verkrijgbaar bij Copine.

Marjon: “Ik zie mijn modezaak als een aanvulling op het bestaande modeaanbod in Son en Breugel. Daarom heb ik merken ingekocht die momenteel nog niet beschikbaar zijn bij de andere modezaken in Son en Breugel. Gelukkig is er in Son en Breugel een breed scala aan modieuze stijlen beschikbaar, zowel voor jong als wat ouder publiek.”

Naast kleding kunnen klanten bij Copine ook terecht voor leuke tassen of unieke sieraden van Zusss, of sieraden van buffelhoorn van Joyline Creations. Ook kunnen klanten met een spaarkaart voor korting sparen.

Dus, als je op zoek bent naar stijlvolle kleding in jouw maat, dan ben je vanaf vrijdag 1 september van harte welkom bij Copine aan de Airbornestraat in Son en Breugel. In het openingsweekend tot en met zondag 3 september krijgt u bij aankoop een sjaal en een halfvolle spaarkaart cadeau.


Marjon Bazelmans
Marjon Bazelmans