Afbeelding
Foto: ingezonden

Nasser El Jackson bij vv SBC zaterdag 16 december 11.30 tot 12.30 uur

Algemeen

Son en Breugel - Als seizoensafsluiter van het najaarsseizoen maar vooral vanwege de inzet van de jeugd en ouders voor de geweldige opbrengst van de Grote Club Actie 2023, komt zaterdag 16 december Nasser El Jackson bij vv SBC zijn kunsten vertonen.

Inmiddels kent Nasser Son en Breugel wel na meerdere eerdere bezoeken. We zijn blij de jeugd te bedanken voor een mooie eerste seizoenshelft en een schitterende opbrengst. Naast de algemene gestelde doelen die de club met de Grote Club Actie wil bereiken, zoals het verbeteren van de accommodatie, wilden we ook direct wat terug doen, als bedankje en vooral motivator voor 2024.

Nasser El Jackson werd op zijn 15e ontdekt en mag zichzelf op inmiddels 24-jarige leeftijd al tweevoudig wereldkampioen ‘groundmoves’ noemen. Met zijn geweldige voetbal skills is Nasser te zien in Fifa street, werd hij 2e bij Red Bull Street Style 2016 en was hij 3 jaar op rij officieel ambassadeur van het KNVB Straatvoetbal.


Nasser El Jackson - Ingezonden

Aanstaande zaterdag speelt de jeugd zijn laatste wedstrijden van 2023 en wordt sportief 2023 afgesloten.

Vanaf 10.30 worden de kinderen uitgenodigd voor de prijsuitreiking danwel eigenlijk een enorme dankjewel voor spelers en teams.
Om 11.30 Zal Nasser een show geven op het hoofdveld van vvSBC voor en samen met de jeugd.

In de middag hoopt SBC bij de JO19 ook nog kampioenen te mogen binnenhalen, het beloofd dus een mooie afsluiter te worden voor de jeugd.

Speciale dank ook voor de bedrijven die een superlot hebben gekocht. Hoofdsponsor met maar liefst 4 superloten: DTL Bouwservice