De 3 Vraagtekens bij Berkenstaete
De 3 Vraagtekens bij Berkenstaete Foto: Wil Feijen

De 3 Vraagtekens brengen vrolijkheid op Berkenstaete

Algemeen

Son en Breugel - Ik wist dat De 3 Vraagtekens zouden optreden in Berkenstaete op woensdag 13 december en ben om 17.00 uur aangeschoven aan één van de gedekte tafels voor een diner met 50 bewoners.

Redactie: Cindy van den Boogaard

Om half 6 klonk de muziek van De 3 Vraagtekens in de grote lobby, en die verplaatste zich al snel naar het restaurant. De bewoners staakten hun diner om mee te klappen op bekende hits. Verzoeknummers, zowel Engels- als Nederlandstalig, vulden de ruimte en sommige bewoners waagden zich zelfs aan een dansje op ‘Hee gaode mee’. Vanaf de balustrade zongen ook verschillende bewoners mee.

Elke glimlach die je brengt is toch mooi meegenomen, het is een kleine moeite voor ons

Antonette, die deze avond aan het werk was, deelde haar enthousiasme: “Wat een daverend succes, de bewoners worden hier echt blij van.” Nancy sprak ik in de keuken en ze vertelde met een brede glimlach over een opgenomen filmpje van een dansende bewoonster, dat ze naar de familie had gestuurd. “Zo zien ze haar waarschijnlijk nooit!”

Ted van De 3 Vraagtekens benadrukte de eenvoudige vreugde die ze brachten: “Elke glimlach die je brengt is toch mooi meegenomen, het is een kleine moeite voor ons en het is dichtbij.” Waarbij Benjo aanvult: “We moeten toch repeteren, en dan is het zo toch super leuk.”

Nancy en Antonette waren super enthousiast en hebben al plannen bedacht om De 3 Vraagtekens vaker te laten komen om het diner voor de bewoners wat op te leuken. Familie en vrienden van de bewoners zijn altijd van harte welkom om aan te schuiven tijdens de maaltijden.

Je kan hier komen lunchen tussen 12.00 en 13.00 uur, of dineren tussen 17.00 en 18.00 uur. Ze bieden elke dag een andere menu. Als bezoeker viel het mij op dat de drempel laag is om mee te eten: vriendelijk personeel, goed gezelschap en een driegangendiner met 2 keuzes voor slechts €12,50!