Kitty van Vrouw Aktief overhandigd de cheque aan Nancy
Kitty van Vrouw Aktief overhandigd de cheque aan Nancy Foto: Ingezonden

Engelen in actie!

Algemeen

Son en Breugel - Dinsdag 12 december heeft Vrouw Aktief haar jaarlijkse kerstviering gevierd, georganiseerd door 12 leden van de vereniging. Ieder jaar worden er andere mensen voor aangewezen die deze avond moeten invullen. Het was wederom een groot succes, met als thema ‘Engel’.

De opkomst was heel groot; er waren meer dan 100 leden aanwezig in het Dommelhuis. De avond begon met een prachtig kerstgedicht en een film van de zandtovenaar. Tijdens deze avond wordt er altijd een collecte gehouden voor een goed doel uit Son en Breugel; dat was dit jaar heel toepasselijk rondvaartboot De Waterengel. Nancy van Heeswijk kwam uitgebreid verslag doen hoe en waarom Nancy en haar partner Franc op het idee zijn gekomen om deze rondvaartboot te gaan gebruiken en het mogelijk te maken om mensen met een beperking te laten varen. De collecte bracht € 387,- op.

Hierna werd een kerstgedicht voorgelezen, geschreven door onze dorpsgenoot Ad Louwers in het mooie dialect. De leden van de kerstgroep, verkleed als engeltjes, waren de hele avond in de weer met hapjes en drankjes. Er was een quiz met allemaal vragen over kerst en er werd heel toepasselijk afgesloten met het inmiddels beroemde lied ‘Engelbewaarder’. Het was weer een geweldige avond, met dank aan deze kerstgroep van Vrouw Aktief.