Dommelhuis
Dommelhuis Foto: Wil Feijen

Filmmiddag in het Dommelhuis: de Eenzaamheid van de Priemgetallen

Algemeen

Filmmiddag in het Dommelhuis: de Eenzaamheid van de Priemgetallen

Lekker naar de film in het Dommelhuis? Dat kan elke maand! Bibliotheek Dommeldal, vestiging Son en Breugel, vertoont mooie, fijne films met een inleiding en alle gelegenheid er samen nog eens over na te praten. Deze CINEbieb-films zijn te zien in de theaterzaal op een groot scherm in hoge kwaliteit en met goed geluid. De films kunnen een verfilmd boek zijn of een documentaire, en zijn voor volwassenen.

De Eenzaamheid van de Priemgetallen
Op donderdagmiddag 18 januari, aanvang 13.00 uur, is De Eenzaamheid van de Priemgetallen te zien, de verfilming van het gelijknamige boek van Paolo Giordano.

Twee levens, die van Alice en van Mattia, beginnen afzonderlijk, maar kennen een gelijkaardige levensloop. Ze groeien langzaam naar elkaar toe en komen tot de vaststelling dat ze heel wat met elkaar gemeen hebben. Maar tegelijkertijd zijn er zaken die ervoor zorgen dat ze elkaar toch op afstand houden. Ze zijn immers allebei getekend door gebeurtenissen uit hun kindertijd en dragen deze onvermijdelijk met zich mee voor de rest van hun leven. Geslaagde verfilming van debutant Paolo Giordano’s gelijknamige succesroman.

De film is te zien in Bibliotheek Son, in de theaterzaal op donderdag 18 januari om 13.00 uur; zaal is open om 12.45 uur. Kaarten zijn te reserveren à € 4,50 voor leden van de bibliotheek en € 6,50 voor niet-leden. Aanmelden en meer informatie: www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten 


Film in het Dommelhuis