Repetitie filmconcert van Harmonie PHEV
Repetitie filmconcert van Harmonie PHEV Foto: Ingezonden

Genieten van de mooiste filmmuziek live uitgevoerd

Muziek

Son en Breugel - Het harmonieorkest van Pro Honore et Virtute opent 2024 met twee filmconcerten op 18 en 19 januari in de Vestzaktheaterzaal van het Dommelhuis. De donderdag combineren ze dat met de bekende “Grand Merci” avond voor de “Vrienden van de Harmonie”, relaties, sponsoren en vrijwilligers. Voor beide avonden zijn nog tickets te bestellen via de website van het Vestzaktheater: https://www.vestzaktheaterson.nl/programma, of via de QR-code op de flyer via de website van de Harmonie.

Twee avonden kan iedereen genieten van de mooiste filmmuziek live uitgevoerd door de Harmonie van Son en Breugel onder leiding van dirigent Marc Dufour, samen met artiesten en entertainment. Want wat is film zonder muziek? Ook deze avond zult u ervaren dat een live vertolking van de soundtracks van een groot aantal films u weer kippenvel bezorgt. Van tekenfilm tot drama, van humoristisch tot avontuur. Deze concerten brengen ongetwijfeld herinneringen naar boven. Al maanden studeren de muzikanten enthousiast diverse klassiekers in.


De mooiste filmmuziek live uitgevoerd - Flyer Harmonie PHEV

De Harmonie speelt deze avond een geheel nieuw repertoire in vele stijlen, van lichte muziek tot klassiek. Momenten waarop u op het puntje van uw stoel zit en dan weer in uw gedachten wegdromend naar de wereld van de film. Het orkest ontvangt u graag in de tijdelijk ingerichte bioscooptheater van het dommelhuis. Beide filmconcerten zijn absoluut een beleving voor jong en oud, zeker geschikt voor het gehele gezin, of samen met grootouders. De Harmonie verwelkomt u graag. Meer weten over Harmonie Pro Honore et Virtute, of kaarten bestellen ? Kijk dan op www.phev.nl en bekijk de agenda.