Andy Vermeulen en Karin Teulings
Andy Vermeulen en Karin Teulings Foto: Wil Feijen

Groots Boerenbruiloftsfeest in het Dommelhuis

Algemeen

Carnavaleske gezelligheid op 13 februari

Krutjesgat - Dit jaar wordt het Boerenbruiloftsfeest gevierd in het Dommelhuis, op dinsdag 13 februari. Iedereen is van harte uitgenodigd om dit evenement, dat bol staat van lachen, dansen en gezelligheid, bij te wonen. Een perfecte gelegenheid om samen met vrienden en buren carnaval te vieren en te proosten op de vriendschap en het leven.

Een van de hoogtepunten van deze middag is de ludieke verbinding in de onecht van Andy Vermeulen en Karin Teulings. Ondergedompeld in een humoristische ceremonie beloven zij elkaar het onechte jawoord, een moment dat ongetwijfeld zorgt voor veel hilariteit. Naast de gelegenheid om met elkaar te buurten zal er ook muziek van DJ Giel en Wa’n Klank zijn voor de feestgangers die graag met de voetjes van de vloer gaan. Rond 17.00 uur zal er wat te eten zijn, zodat het feestgedruis wat in volle gang is gewoon kan doorgaan.

Kortom, het Boerenbruiloftsfeest belooft een onvergetelijke middag te worden. Een uitgelezen kans om deze traditionele carnavalsviering een frisse impuls te geven en samen te genieten van een feestelijke dag vol boerse charme en hartverwarmende momenten. Het Dommelhuis is vanaf 14.00 uur open.