Loopgroep de Springbokken tijdens de Nieuwjaarsloop
Loopgroep de Springbokken tijdens de Nieuwjaarsloop Foto: Ben Zewald

Een actieve start voor Loopgroep de Springbokken

Algemeen Sport

Son en Breugel - Op zaterdagochtend 20 januari kwam Loopgroep de Springbokken bijeen voor hun jaarlijkse Nieuwjaarsloop. Een bruisende start van het nieuwe jaar, waar zowel hardlopers als wandelaars van de Wandelende Tak zich om 9:00 uur verzamelden voor een gezamenlijke warming-up. Daarna trokken ze het mooie winterse bos rondom het Oud Meer in voor een energieke training.

Na afloop van de inspannende ochtend stond er een warm welkom te wachten, met dampende koffie, thee en warme chocolademelk. Wat de bijeenkomst extra speciaal maakte, was de bijdrage van enkele leden die hun bakkunsten toonden door heerlijke taarten, koeken en cakes mee te brengen. Een smakelijke traktatie die de gezellige sfeer nog meer versterkte.

Het belooft een actief jaar te worden voor Loopgroep de Springbokken in 2024. In maart zullen ze weer van start gaan met de populaire Start to Run en Start to Walk trainingen. Deze staan open voor alle dorpsgenoten die graag willen beginnen met hardlopen of sportief wandelen, en het gezellig vinden om dit in groepsverband te doen.

Daarnaast kun je alvast je agenda markeren voor Koningsdag, want dan zal de Springbokkenloop georganiseerd worden voor jong en oud, hardlopers én wandelaars. Een fantastische gelegenheid om samen met familie, vrienden of buren sportief de verjaardag van onze Koning te vieren.

Blijf op de hoogte van alle opkomende activiteiten van Loopgroep de Springbokken door regelmatig deze krant te lezen of breng een bezoek aan de website om de agenda te bekijken. Samen maken we van 2024 een jaar vol sportieve hoogtepunten en gezellige momenten!