Afbeelding

Literair Café van start met bezoek Inge Schilperoord

Cultuur

Literair Café Dommeldal begint het nieuwe seizoen op 2 oktober met een debutante.

Hoewel… Mag je nog wel spreken van een debuut wanneer de roman op de dag van de presentatie al een tweede druk beleeft? De eerste roman van Inge Schilperoord kreeg daarnaast lovende recensies en kwam meteen hoog op de shortlist van de Libris literatuurprijs 2016.

Muidhond
Een roman over een moeilijk onderwerp, maar wat een prachtig boek!
Forensisch psycholoog Inge Schilperoord wordt moed en een diep humaan gevoel toegeschreven, voor de wijze waarop zij het moeilijk onderwerp pedofilie in de roman Muidhond heeft beschreven. Met veel gevoel weet zij de intimiteit tussen personage en lezer tot stand te brengen. Een beklemmend verhaal dat tegelijkertijd sympathie en weerzin oproept. Het boek is dan ook steeds uitgeleend in de Bibliotheek. Gelukkig is Muidhond voor Bibliotheekleden ook te leen als E-Book!

Literair Café Dommeldal
Na een succesvolle en drukbezochte zomeracademie, programmeerde het Literair Café Dommeldal, voor het komend literair seizoen, weer grote namen. Niet alleen Inge Schilperoord maar ook Leon de Winter, Jelle Brandt Corstius, Annelies Verbeke en P.F.Thomèse hebben toegezegd naar Geldrop te komen. Data en tijden zijn te vinden op www.bibliotheekdommeldal.nl
Op de literaire zondagen in de Kasteelhoeve zijn Jaarkaarthouders van het Literair Café Dommeldal altijd verzekerd van een zitplaats. Maar dat geldt ook voor belangstellenden die een losse toegangskaart kopen bij Boekhandel van Grinsven in Geldrop, of online, bij Bibliotheek Dommeldal. En volgens goed gebruik mogen bezoekers van het Literair Café Dommeldal gratis een introducé(e) meenemen bij het bezoek van een debutant. Dus neem vooral zoon, dochter, buurman, buurvrouw of vriend, vriendin mee, bij het eerste schrijversbezoek, op zondag 2 oktober, van 14.00-17.00u in de Kasteelhoeve Geldrop.