Afbeelding

Oproep voor scootmobielers

Verenigingen

De scootmobielgroep "Scoot on Route" van het Chronisch zieken en Gehandicapten Platform Son en Breugel gaat weer op pad. Na ons winterprogramma willen wij weer leuke tochten gaan maken met onze scootmobielen. De eerste tocht is op woensdagmiddag 10 mei a.s. We vertrekken om 13.00 uur vanaf het Raadhuisplein.

Wij gaan dit keer een rolstoelpadentocht maken. Dat betekent dat dat we over de 3 rolstoelpaden in onze omgeving rijden. Dat zijn het "John Carp Rolstoelpad" in het bosgebied van Zonhove, het net gereed gekomen rolstoelpad in het Bosgebied West bij de Houtense brug en het rolstoelpad in het bosgebied Joe Mann in Best. Die paden lopen door de prachtige natuur in onze omgeving. Daar gaan we zeker van genieten.

Er kunnen nog een paar nieuwe mensen met een scootmobiel meedoen aan "Scoot on Route". Wanneer u in het bezit bent van een scootmobiel en deze goed kunt besturen, bent u van harte welkom.

Het is belangrijk dat u zich van te voren opgeeft. Wanneer u zich heeft opgegeven dan kunnen wij u ook benaderen wanneer het niet door kan gaan. Wij zijn afhankelijk van het weer en dat betekent dat we niet nu al kunnen garanderen dat de tocht doorgaat.
U kunt zich opgeven via de mail: voorzitter@cgplatformsonenbreugel.nl of telefonisch 0499-479293

Graag tot ziens.
Namens de scootmobielgroep "Scoot on Route" van het Chronisch zieken en Gehandicapten Platform, Jan de Lange