Afbeelding

Genomineerden Ondernemer van het Jaar 2016 bekend!

Zakelijk

Stemt u ook mee tijdens het feest op 3 februari?
De afgelopen maand stroomden bij Lionsclub Son en Breugel e.o. de nominaties voor de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2016 binnen. Mensen van binnen en buiten Son en Breugel lieten weten welke ondernemers het afgelopen jaar hun kansen pakten in Son en Breugel en op Ekkersrijt. De jury had er nog een stevige kluif aan om alle genomineerden te beoordelen en per categorie drie kanshebbers te selecteren. Nu kunnen ze dan toch eindelijk bekendgemaakt worden!

De jury van de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar heeft de laatste weken de genomineerde bedrijven bezocht en met de ondernemers gesproken over hoe zij het thema 'Pak Je Kans' hebben toegepast binnen hun onderneming. "Hier zijn heel verrassende antwoorden uitgekomen", aldus Bert-Jan van Dinter, voorzitter van de jury. "Sommige ondernemers hebben zaken afgestoten terwijl andere juist een nieuwe activiteit hebben opgestart."

De kanshebbers
De jury is van mening dat iedere ondernemer die op Ekkersrijt gevestigd is in aanmerking kan komen voor de prijs. Dat zijn er nogal wat en na uitvoerig beraad heeft de jury de volgende genomineerden geselecteerd als kanshebbers: Arjan (R.A.) Kuiper van Rotom Europe Son, Gerrit Pieter Enters van Genzo Zonwering BV en Wim Roberscheuten van de Sonse Metaal en Schrootrecycling. Ook voor de Ondernemer van het Jaar in Son en Breugel geldt dat de onderneming kadastraal gevestigd moet zijn in Son en Breugel én dat het thema van toepassing is op de ondernemer. Voor de ondernemer van het jaar Son en Breugel zijn de volgende genomineerden geselecteerd: Team Kloosterhotel La Sonnerie (Addy en Marianne van den Hurk en Hans en Arianne van de Loo), Leon Spierings van Cafetaria Spierings en Marcel en Jeannette Verhoeven van PLUS Verhoeven. Alle bedrijven hebben op hun eigen gebied een kans gepakt. Op de website www.ondernemerhjaar.nl vindt u achtergrondinformatie over de zes genomineerde ondernemers.

Start-up
De jury heeft ook dé start-up van het jaar gekozen, maar welk bedrijf dat is, blijft nog even geheim. Deze naam wordt op de avond zelf bekend gemaakt. Om voor deze prijs in aanmerking te komen mag het bedrijf niet langer dan drie jaar bestaan. De Rabobank ondersteunt deze prijs met een jaarlang begeleiding door hun financiële specialisten.

Koop nu uw kaarten!
Tijdens de feestavond op 3 februari bepalen de aanwezigen tijdens een stemronde wie de winnaars worden. Lionsclub Son en Breugel belooft ook deze editie weer een feestelijk en bijzonder aantrekkelijk programma met swingende muziek van Caboose, een 10-koppige band met blazers en driestemmige zang, heerlijk eten en drinken, prima gezelschap en als zinderende ontknoping de uitreiking van de prijzen. De netto-opbrengst van het feest gaat zoals altijd naar lokale goede doelen. Kaarten voor dit spetterende feest kunt u bestellen via www.ondernemervhjaar.nl. Wees er snel bij, want er zijn slechts 350 kaarten beschikbaar.