Golfbaan
Golfbaan Foto: Wil Feijen

Slotavond ZomeravondGolf

Sport

Son en Breugel - Op woensdag 30 augustus werd de ZomeravondGolf-competitie met een feestelijke prijsuitreiking afgesloten. Voorafgaand aan de slotavond werd er een wedstrijd tegen de organisatoren, André en Gerard, gespeeld. Leon Rosier wist de organisatie met een indrukwekkende score van 38 punten te verslaan, dankzij 5 birdies, terwijl de organisatie zelf slechts 28 punten haalde. De tweede en derde plaats gingen naar Ton van Acht (36 p.) en Carla Schouten (34 p.).

De slotavond was extra bijzonder omdat het ook de verjaardag van de club was. Het bestuur verwelkomde de deelnemers met koffie en gebak, wat de feestelijke sfeer versterkte.

De ZomeravondGolf-competitie vond plaats gedurende 10 avonden tussen 19 april en 23 augustus. Tijdens elke negenholesronde werden punten verzameld, en de vijf beste scores bepaalden uiteindelijk de eindscore. Om eerlijke kansen te bieden aan spelers van alle niveaus, werd een speciale puntentelling gebruikt. De avonden waren dus zeer toegankelijk, waardoor ook nieuwe onderlinge contacten zijn ontstaan die na afloop konden worden uitgebreid. 

De prijsuitreiking begon met aanmoedigingsprijzen voor de onderste twee deelnemers, gevolgd door de birdie-prijzen, waarbij Eric Muusz de eerste prijs won met 23 birdies. 

Daarna werd de top drie bekendgemaakt, met Leon Baars op de derde plaats, Carla Scholten op de tweede plaats, en Leon Rosier als de grote kampioen.

De organisatoren kondigden aan dat de ZomeravondGolf in 2024 weer terug zal zijn, dankzij de enthousiaste deelnemers die dit evenement onvergetelijk hebben gemaakt.