Jeugd Volleybal toernooi bij sporthal De Landing
Jeugd Volleybal toernooi bij sporthal De Landing Foto: Ingezonden

Jeugdvolleybaltoernooi op zondag 24 september in sporthal De Landing

Sport

Al ruim 12 jaar biedt volleybalvereniging Pieter Brueghel ook jeugdvolleybal aan. Dit seizoen hebben we 27 jeugdleden, die zowel trainen als competitie spelen. We trainen iedere maandag vanaf 18.00 tot 19.30 uur en op woensdag van 18.00 tot 19.00 uur in sporthal De Landing.

CMV (6-12 jaar)
De jeugd van 6 tot en met 12 jaar speelt volgens de principes van Cool Moves Volley (CMV). CMV-volleybal bestaat uit 6 niveaus, waarbij de kinderen stap voor stap en op een speelse manier de volleybaltechnieken leren. Daarna gaan ze Nevobo-volleybal spelen. De competitie is in de vorm van maandelijkse toernooien (ongeveer 8 à 10 zondagen per seizoen).

Nevobo (13-17 jaar)
De jeugd van 13 tot en met 17 jaar speelt in de Nevobo-competitie. Deze wedstrijden worden op zaterdagen gespeeld.

CMV-toernooi
Op zondag 24 september a.s. staat het CMV-jeugdtoernooi van VC Pieter Brueghel in sporthal De Landing gepland. We verwachten deze dag ongeveer 200 enthousiaste kinderen (van verschillende verenigingen uit de regio) te verwelkomen. In de ochtend vanaf 9.30 uur spelen de allerkleinsten van niveau 1, 2 en 3, en in de middag vanaf 13.00 uur spelen niveau 4 en 5. Alle ouders, familie, vriendjes en vriendinnetjes zijn uiteraard welkom om onze jeugd aan te komen moedigen!

Sjors Sportief
Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken of wil je een keer mee komen spelen, dan ben je van harte welkom. Binnenkort kan dat ook via Sjors Sportief en kan je in drie lessen kennismaken met volleybal om te kijken of je het leuk vindt. Voor meer informatie kan je een e-mail sturen naar: jeugd@vcpieterbrueghel.nl.