Midweek 2 kampioen
Midweek 2 kampioen Foto: Ingezonden

Midweek 2 van de corridor kampioen

Sport Sport

Son en Breugel - Woensdag 25 oktober moest de laatste wedstrijd van midweek 2 op het veld nog gespeeld worden, terwijl dit eigenlijk de eerste wedstrijd van de veldcompetitie had moeten zijn. Midweek 2 stond al op een gedeelde eerste plaats, maar wilde graag alleen kampioen worden! DAW Schaijk 3 was de geduchte tegenstander. Mocht DAW winnen, dan eindigden drie teams op een gedeelde eerste plaats. Het beloofde dus een spannende wedstrijd te worden.

De Corridor nam het voortouw met een schot kort voor de korf en tekende daarmee al na 4 minuten de 1 – 0 aan. DAW antwoordde hierop al na enkele minuten met een afstandsschot en zo stond het al gauw 1 – 1. Ook de Corridor heeft een aantal speelsters in de ploeg met een prachtig afstandsschot en zo stond het 1 minuut later al 2 – 1.

Het spel ging vlot op en neer en het duurde daarna 10 minuten voordat de Corridor uit een afstandsschot op 3 -1 kwam. Het lukte zelfs om nog voor rust door afstandsschoten op 4 – 1 en zelfs 5 – 1 te komen. Na de rust werd het een ander verhaal en kwam DAW beter in de wedstrijd te zitten. Het werd al snel 5 – 2, 5 -3, 5 – 4 en zelfs 5 - 5, 7 minuten voor de eindtijd.

DAW verdedigde sterk, maar gelukkig lukte het De Corridor in de slotminuten nog om uit een afstandsschot de winst en daarmee het kampioenschap naar zich toe te trekken. Met een eindstand van 6 – 5 werd Midweek 2 van de Corridor kampioen!!