De winnaars Golf Son
De winnaars Golf Son Foto: Ingezonden

Golf Son

Sport Sport

WEX Algarve Holidays Haviksoord maandag 6 november

Op maandag 6 november werd alweer de laatste wedstrijd gespeeld voor de WEX Algarve Holidays leaderbord competitie op de mooie golfbaan Haviksoord in Leende. Ondanks de vele regenval de afgelopen week lag de baan er goed bij. Op het moment van schrijven van de uitslag van deze wedstrijd is ook bekend wie de eindwinnaars zijn van deze competitie. Aanstaande zaterdag vindt echter de winnaarswedstrijd plaats, dus we maken nu alleen maar melding van de winnaars van vandaag. 

Uitslag: 

1.Ans Merks-hcp 23.1 score 37
2.Leon Rosier-hcp 24 score 34
3.Wan Merks-hcp 30.3 score 33
Neary dames: Ans Merks         
Neary heren: Rob Gielen
Longest dames: Yolanda Thunnissen         
Longest heren: Wan Merks
WEX Algarve Holidays Winnaars Wedstrijd Vierbal Stableford 11-11-2023

Afgelopen maandag is de laatste externe golfwedstrijd weer gespeeld en is bekend wie bij zowel de dames als de heren eindwinnaar zijn geworden. Als afsluiting en in combinatie met de prijsuitreiking werd er nog een “thuiswedstrijd” georganiseerd waaraan 26 golfers hebben deelgenomen. 

Terugkijkend op de afgelopen leaderbord competitie kan geconcludeerd worden dat deze succesvol is geweest. Vele mooie en uitdagende banen zijn bezocht en voor 2024 zullen de meeste banen opnieuw in de planning worden opgenomen. 

Als afsluiting van de dag kwam om 16.00 uur een “frietwagen” voorrijden, waarna tot 17.30 uur onbeperkt gegeten kon worden. 

En dan nu de winnaars. 

Eerst de winnaars van de vandaag gespeelde wedstrijd:
1.Ine vd Mortel-hcp 50.9 score 43
2.Chris Aben-hcp 37.5 score 41 (laatste 9 holes 23)
3. Ans Merks-hcp 22.8 score 41 (laatste 9 holes 21)
Neary dames: Franca van Laanen         
Leary dames: Yolanda Thunnissen
Eindwinnaars Wex Algarve Holidays Leaderbord competitie, waarbij de 5 beste resultaten van de gespeelde wedstrijden bepalend zijn voor de einduitslag.

Dames
1.Monica Smolders-Totaalscore 172 *
2.Ans Merks-Totaalscore 172
3.Netty Gielen-Totaalscore 160

* De eerste en tweede plaats kennen een gelijke stand, waarna gekeken wordt naar het 6de beste resultaat. Monica scoorde hierbij beter dan Ans. 

Heren
1.Paul Merks-Totaalscore 176
2.Wan Merks-Totaalscore 167
3.Mark Thunnissen-Totaalscore 162

Een speciaal woord van dank aan onze sponsor Algarve Holidays, die voor de beste 3 dames en heren cadeaubonnen beschikbaar stelde van respectievelijk 75-50-25 euro.