Scoot on Route
Scoot on Route Foto: Ingezonden

Scootmobielers opgelet: ‘Scoot on Route’

woensdag 1 mei 13:00 - 14:00

Wilt u mooie tochten maken met uw scootmobiel, dan kunt u zich aansluiten bij de scootmobielgroep van het Chronisch zieken en Gehandicapten Platform ‘Scoot on Route’. Deze groep is in 2013 opgericht en rijdt elke maand van mei t/m september een tocht van zo’n 20 km door de prachtige omgeving van Son en Breugel.

Iedereen die zelfstandig en vaardig een scootmobiel rijdt is welkom. De scootmobiel moet wel van goede kwaliteit zijn en minimaal 12 km per uur kunnen rijden. Tijdens de tochten wordt de groep begeleid door drie begeleiders op de fiets. Ze starten elke 1e woensdag van de maand om 13.00 uur vanaf het Raadhuisplein, en natuurlijk stoppen ze halverwege om gezellig koffie/thee te drinken.

In de periode van oktober t/m april komen ze ook elke eerste woensdagmorgen van de maand bij elkaar; dit is uiteraard vrijblijvend. Wilt u meer informatie of zich aansluiten bij ‘Scoot on Route’, neem dan contact op via e-mail secretaris@cgplatformsonenbreugel.nl of telefonisch via 06-51233630. Kijk op onze website www.cgplatformsonenbreugel.nl voor de data. 

Locatie