Scoot on Route (archieffoto)
Scoot on Route (archieffoto) Foto: Fran Maasdam

Scoot on Route zoekt nieuwe rijders

Algemeen Activiteit

Son en Breugel - De scootmobielgroep ‘Scoot on Route’ van het Chronisch zieken en Gehandicapten Platform (CG-Platform) Son en Breugel heeft plaats voor nieuwe rijders. Iedereen die zelfstandig en vaardig een scootmobiel rijdt, is welkom. De scootmobiel moet wel van goede kwaliteit zijn en minimaal 12 km per uur kunnen rijden. Tijdens de tochten wordt de groep begeleid door drie begeleiders op de fiets.

De deelnemers van de scootmobielgroep rijden van mei tot en met september mooie tochten in en rond de prachtige natuur van Son en Breugel. Dat doen ze elke eerste woensdag van de maand. Ze starten van het Raadhuisplein om 13.00 uur. De tochten zijn gemiddeld 20 km lang. Natuurlijk wordt er halverwege de rit gestopt om gezellig koffie te drinken. In de periode van oktober tot en met april komen de rijders ook elke eerste woensdagmorgen van de maand bij elkaar. Dat is uiteraard vrijblijvend.

Wil je aansluiten bij Scoot on Route neem dan contact met Jan de Lange via jandelange@cgplatformsonenbreugel.nl of telefonisch via 0499-479293. Of meem een kijkje op www.cgplatformsonenbreugel.nl. Daar worden de activiteiten opgenomen onder de agenda of op de Senioreninfo in DeMooiSonenBreugelKrant.