vvSBC JO13-2G Herfstkampioen Foto
vvSBC JO13-2G Herfstkampioen Foto Foto: Ingezonden

SBC JO-13-2G Herfstkampioen op woesdagavond 11 oktober

Sport sport

Son en Breugel - In een schitterende ambiance van een volle tribune en “We are the champions” reeds schallend uit de geluidsinstallatie mocht de JO13-2G op een doordeweekse woensdagavond 11 oktober de kampioenwedstrijd spelen tegen het Eindhovense Acht. Uitzonderlijke stilte in het kleedlokaal, veelvuldige bezoekjes aan het toilet en de vele vragen aan de coaches verraden de nodig nervositeit. Gelukkig openbaarde zich het meest gunstige scenario door een snel doelpunt waardoor de knikkende knietjes verdwenen, de ruggen gerecht werden en er een ware galavoorstelling op de mat werd gelegd.

Het luidruchtig aanwezig publiek werd getrakteerd op de ene na de andere vloeiende aanval met een 4-0 ruststand tot gevolg. In de tweede helft werd de drang van spelers om voor het oog van aanwezige familie en vrienden individueel te shinen wat te veel, waardoor het samenspel uit het oog werd verloren. We houden het erop dat het eindresultaat telt en dat betekent ongeslagen kampioen!

Al met al een prachtig team van jongens en meiden, zonder vedetten maar wel een eenheid met ambitie en een gezonde dosis humor. Een team met daarnaast een fantastische schare trouwe familiaire fans die ook nog hun bijdrage willen leveren aan vrijwilligerstaken rondom het team. Een combinatie om trots op te zijn.

SBC blijft groeien en wil de club steeds aantrekkelijker maken voor zowel de jeugd als volwassenen. Momenteel draait het jeugdvoetbal op de inzet van een helaas te kleine, maar zeer toegewijde groep vrijwilligers. Echter, naast hun inzet hebben ze ook financiële steun nodig. De Grote Clubactie speelt hierbij een cruciale rol. Kun jij hun helpen bij het realiseren van een renovatie voor de kantine en kleedkamers? Samen kunnen we de club naar een hoger niveau tillen!

Steun de jeugd en SBC door een bijdrage via de Grote Club actie QR code te scannen
(gewoon lot kost € 3,- en een superlot kost € 150,-).

vvSBC JO13-2G Herfstkampioen Foto
vvSBC JO13-2G Herfstkampioen Foto
vvSBC JO13-2G Herfstkampioen Foto
vvSBC JO13-2G Herfstkampioen Foto
vvSBC JO13-2G Herfstkampioen Foto